Inicio Actualidad La 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat...

La 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat en programes de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic

divendres, 18 novembre, 2022 – 11:00


El dimecres 16 de novembre el Cèntric va acollir la 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació. Aquest esdeveniment va suposar un retrobament amb les empreses del Prat que participen activament en els programes de formació i activació per l’ocupació de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, atès que feia dos anys que no es podia celebrar. Per això, en aquesta edició es va reconèixer les empreses que han col·laborat en els programes de l’àrea entre 2020 i 2022, un total de 198.


La jornada va aportar dades que mostren l’èxit de la col·laboració entre les empreses i l’administració en el foment de l’ocupació i la formació. 1.042 persones han rebut formació, el programa FOAP 22 ha comptat amb 327 alumnes, el SEFED amb 90, el SEFED Llindar amb 30 i el Singulars amb 45, 83 empreses s’han beneficiat de les subvencions a la contractació i han generat 170 contractes i 351 empreses han fet ús de la Borsa de Treball amb 808 ofertes i 1.372 llocs de feina.


Després de la benvinguda de l’alcalde, Lluís Mijoler, la companyia Speaktacular va fer una dinàmica actuació que convidava a reflexionar sobre com afrontar els canvis i que va animar la jornada, tot provocant els riures del públic. Acte seguit, el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, es va adreçar a les empreses per agrair el seu treball i paper fonamental en la creació de feina de qualitat. Per acabar, es va fer la foto de cloenda amb totes les empreses reconegudes i un aperitiu que va servir com a espai de networking.


Aquest és el llistat de les empreses premiades:


ADNAN Y BROTHERS, AGC NEWTRAL, AIROCEAN, AL SON MOROCCO, ALFIL LOGISTICS SA, ALTERRA SL, AMB UN PARELL, ARNALDOS PARQUET SL, ASSESSORIA ATL, ASSESSORIA PLAZA, ASSESSORIA RAMOS, ASSOCIACIÓ CORREU COMUNITARI, ASSOCIACIÓ LOMBRICULTURA LUDICA, ASSOCIACIÓ PLEGATS PER L’ECONOMIA SOCIAL I COOPERATIVA AL BAIX LLOBREGAT, ASSOCIACIÓ SAMARRETICA, ASSOCIACIÓ SOMESQUEIX SOCIAL, ASSURED FLEET SERVICES, AT2-ACCIÓ TRANSVERSAL PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL, AUTOMATIC SYSTEMS ESPAÑOLA SAU, B GESTIÓ, BAR-RESTAURANTE LOS BUENOS DIAZ, BARCELONA LOGISTICS, BAYPORT GLOBAL SUPPLIES SA, CAFETERIA LA TROBADA, CAL TRILLA, CALZADOS OLBA, CARMEN LLINÀS VERA, CARREFOUR, CARSIL ASSESSORAMENT SL, CATALANA DE REPARACIONES D’AUTOMÒBILS SL, CÈNTRIC GASTRO, CHARGSA GESTIÓ SL, CLÍNICA CUADRADO, CLÍNICA RIERA, CONFECCIONES MAESOS SL, CONFORAMA, CONGELADOS ECOFRED SL, CONSTRUCCIONES EN MADERA BADIA SL, CORIMPEX, CORPORACIÓN MILÁN CRUZ SL, COSMÉTICA COSBAR SL, COSMOPARTNER, CRISTALERÍA PÉREZ NÚÑEZ SL, CUALDE, DASCHER, DELAW, DELTA DEPOT BARCELONA, DOMUM EL PRAT INMOBILIARIA, E.I. SAO PRAT SLU, ELECSOFT SL, ELIMONT SANT FELIU SL, ENRIQUE TOLOSA GARCIA, ES IMPERFECT, ESCOLA INFANTIL EL JARDINET, ESPARTAF 2015 SL, ESPUNY TOBAR, ESTASA INTERNACIONAL, ESTUDI GRÀFIC DEL PRAT SL, EVA NAILS, FARMÀCIA SERRAMIÀ, FARRUCK SHABBIR, FÁTIMA ESPINOSA MEDINA, FITNESS PRAT, FONOLLOSA, FORUM LEGAL Y ECONÓMICO SLP, FREELAB, FUNDACIÓ CÍVICA ESPERANZAH, FUNCACIÓ RUBRICATUS, FUSIO PERRUQUERIA, GALLENMAGAZ SL, GAMEZ ALUMINIOS, GATS, GRUPS ASSOCIATS PEL TREBALL SOCIAL, CULTURAL, COMUNITARI I AMBIENTAL, GDO ELECTRIC SL, GESNAER CONSULTING SLNE, GLOBAL CAMPING, GLOBAL FRAGRANCES LABS, GO&GO MULTISERVICIOS SLU, GRAMM PRECISION, GRUES SALVADOR, HELLMANN WORLDWIDE LOGISTICS SA, HERMANOS BRULL SA, HERMES LOGISTICAS SA, HOSPITAL DE VILADECANS, HOSTAL CAL SILES, HUTCHISON PORTS BEST, INMOPRAT, INSTALACIONES RODIMETAL SL, INTERSEAL SA, J. IGNACIO SIMON GUTIERREZ, JAUME MORERA COSTA, JAVIER ARRABAL GARCÍA, JENNIFER MORA MARÍN, JOB DREAM, JORDI LAPEIRA, JORSU CATALANA, JOSE LLINAS E HIJOS SL, JUAN MIGUEL BROC TRAVÉ, JUAN VALLÉS GRAU, LA CASA AGENCY, LA TORRETA EIXAMPLE DEL PRAT SL, LAIA TORRES GARCÍA, LLADOS LLERA, LLOBREGAT 47 SCCL, LLUCH ESSENCE, LOG DIST SL, LOLA BERMUDO RUIZ, LOLA’S BRUNCH, LOZANO TRANSPORTES SA, MAIL BOXES AIRPORT, MANTIC BUSINESS, MANUEL HERRERO RIOS, MARESMAR, MARISQUERÍA EL CAPITÁN GARFIO, MARTISOL PIÑERO GARCIA SL, MARY’S TWINS SL, MATERIALES DE LA CONSTRUCCIÓN JONCAF, MAURICE WARD LOGISTIC, MC TRINTER, MEI OREGON SL, MENTON PLUS SL, MERCASERVEIS CATALUNYA SA, MERMAID SHIP SERVICES SL, MIDES, MIGUEL ÁNGEL MOLINA DÍAZ, MMC GISE, MONTSERRAT PÉREZ FERNÁNDEZ, MUEBLECOPE, MUHAMMAD JAMIL, MUYCOQUETA.COM, NAEKO, NO+VELLO EL PRAT, NOTHGATE ESPAÑA RENTING FLEXIBLE SA, NOTARÍA EL PRAT DE LLOBREGAT, NUVANT, OCEAN TRANSPORT SPAIN SL, OFIPRAT, OKIPAN BCN, OLIVER RODÉS, PADELCRACK, PANS ZALABI SL, PASTAXPASTA, PAULA MESA REYES, PELUQUERÍA ÁGORA, PERIAÑEZ INMOBILIARIA, PLASTIVERD, PRAT – CINC SL, PRAT SERVEIS I REFORMES, PRATBEBÉ, PRATFRANKFURT SL, PRATSALUT, PROLIANS METALCO SA, PROYECTOS E INSTALACIONES GAMEZ, PULYPRAT, RADHE SHYAM SA, RAÚL BARRERO, RECAMBIOS AUTO DIESEL SA, RECLAMSTATION, REFORMARMAS ARASA SLU, RENHOGAR SL, RESIDENCIA EIXAMPLE EL PRAT, RESIDÈNCIA LLAR DEL PRAT, RESTAURANT L’ÀPAT, SABOR BARCELONA, SALVADOR FERNÁNDEZ GODOY, SANTIAGO SANTOS GALVÁN, SAT REMOLAR SL, SEIND SANT BOI SL, SERCOM INFORMATICA, SERVIFRUIT, SEVEX K10 LOGISTICS, SHER AFGHAN, SIGUGAMA, SINERA CONSULTING, SINERGY ESTHETIC, SINGULAR VALUE INVESTMENTS II SL, SISTEMAS DE ENGRASE Y LUBRICACIÓN SL, SLIM STOCK SL, SO I ART SL, SOM CONNEXIÓ SCCL, SOM GESTIÓ SCCL, SONIA GELABERT OTEIZA, SORLI, SPECIFIC PIG SL, SUEPRAT, SUPERCHULO SL, SUEPRAT, SUPERCHULO SL, SUTEC, SWISSPORT HANDLING, TALLERES UREÑA, TAPIA GESTORIA ADMINISTRATIVA, TECNIEMBAL, TMU SERVICIOS INDUSTRIALES SL, TOTAL FREIGHT WORLDWIDE, TRADES SA, TRANSCITY MUDANZAS SL, TRANSMEC DE BORTOLI GROUP ESPAÑA SA, TXT, WATEC SA y XARCOBEL.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà alça la veu per tots els infants del món en el Dia Internacional de la Infància
Artículo siguienteNou passeig des del parc de la Ribera a L’Auditori i la Fira de Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí