Inicio Actualidad El Consell Esportiu del Baix Llobregat celebra amb una exposició els seus...

El Consell Esportiu del Baix Llobregat celebra amb una exposició els seus 40 anys d’història

En el marc del seu 40è aniversari, el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha organitzat al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà una exposició que pretén ser un recorregut en imatges en agraïment a tothom que durant aquests darrers 40 anys ha abraçat l’esport amb força.

La Comissió Directiva del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha realitzat una recerca històrica documental per reconstruir la vida de l’entitat durant els seus quaranta anys de trajectòria. Es tracta d’una exposició dedicada a la vessant social de l’activitat física i esportiva, que mostra els valors que han envoltat el món de l’esport durant aquests 40 anys com el gènere o la interculturalitat.

L’exposició vol posar en relleu el paper que ha jugat el CEBLLOB, des del seu naixement fins ara, en la promoció de conceptes fonamentals per a la societat com l’educació, la salut i la cohesió territorial amb un format atractiu i dinàmic on domina la imatge fotogràfica i on el protagonisme és de la ciutadania, dels clubs i de les escoles de la comarca.

Acte d’inauguració, el 16 de novembre, a les 18:30 h, al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà, amb la intervenció d’Antonio Balmón Arévalo, alcalde de Cornellà de Llobregat, Eva Martínez Morales, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Salvador Valls i Cuello, president del Consell Esportiu del Baix Llobregat i Xavier Pujadas i Martí, comissari de l’exposició.

40 Anys de Consell Esportiu. Esport i democratització al Baix Llobregat: 40 anys fent Consell


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCambio de neumáticos en Barcelona, todo lo que necesitas saber
Artículo siguienteReinici del Servei Pam a Pam de neteja intensiva a Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí