Inicio Actualidad El proper dimecres 16 de novembre, presentació del nou centre de recursos...

El proper dimecres 16 de novembre, presentació del nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat

divendres, 11 novembre, 2022 – 11:00


En el marc de les activitats del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el proper dimecres 16 de novembre es durà a terme la presentació del nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat.


Un nou espai al web municipal amb una sèrie de vídeos, documents i/o protocols, dividits en diferents categories, on la ciutadania podrà identificar tots els tipus de violències masclistes que encara avui en dia coarten la llibertat de les dones, per tal de fer-les front amb les seves accions del dia a dia.


L’acte es durà a terme al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, a les 18 h.


Violències derivades del conflictes armats


A banda de la presentació del centre de recursos, també es farà una xerrada entorn al tràfic d’éssers humans i a les violències derivades dels conflictes armats, realitzada per l’entitat SICAR, especialitzada en l’abordatge d’aquesta temàtica.


Un tema tristament d’actualitat a causa del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna, que propicia tot un seguit de vulneracions als drets humans que pateix la ciutadania.


Especialment els col·lectius més vulnerables, com són les dones i els infants, que davant d’aquesta situació de guerra poden ser objecte de tracta en el seu camí en busca de la supervivència.


Des de SICAR es farà una petita introducció sobre la situació actual i sobre les eines existents per actuar amb les persones refugiades que fugen d’aquest conflicte armat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMatinal festiva aquest dissabte al barri de Sant Ildefons
Artículo siguienteEstrenem una nova Jugateca!
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí