Inicio Actualidad Ana Maiques parla de neurociència al Cornellà Creació

Ana Maiques parla de neurociència al Cornellà Creació

La directora executiva de Neuroelectrics, Ana Maiques, explicarà el proper 11 de novembre a L’Auditori de Cornellà, a les 13.30 h, la trajectòria d’aquesta startup fundada a Barcelona el 2011 que s’ha convertit en tot un referent internacional en l’àmbit de la medicina. Només tres anys després va obrir oficina a Boston i avui dia ven a més de 45 països i compta amb els millors assessors de recerca, alta tecnologia i negocis.

Això quant a la trajectòria  empresarial i, pel que fa a l’impacte generat, Neuroelectrics s’ha posicionat com  una empresa creativa d’alta tecnologia que ofereix la millor tecnologia d’estimulació cerebral elèctrica no invasiva i d’alta definició per a la neuromodulació personalitzada amb l’objectiu de restaurar la salut del cervell, minimitzar-ne les discapacitats i crear una vida millor per als pacients.

Ana Maiques
Economista i investigadora, actualment centrada en la seva feina com a CEO de Neuroelectrics. Va ser nominada per l’IESE com una de les emprenedores menors de 40 anys més influents d’Espanya (2010), va rebre el Premi a les Dones Innovadores de la Comissió Europea en 2014 i va ser nomenada una de les cinquanta dones més inspiradores d’Europa.

Anteriorment, Ana Maiques va ser la directora executiva i confundadora de Starlab (2000-11) amb la seva visió de convertir la ciència en més útil, viva, vibrant i ràpida. Starlab volia transformar la ciència en tecnologies amb un profund impacte positiu en la societat. Va tenir un creixement notable fins arribar a convertir-se en un referent en la investigació de l’Espai i la Neurociència, dos àrees claus per al segle XXI amb un element comú: la creixent disponibilitat de fluxos de la informació.

Ana Maiques ens convida a conèixer com funciona el nostre cervell en una trobada que comptarà també amb la participació en qualitat de presentador de Sergi Collazos, director general i de Desenvolupament de Negoci de Lebsa, laboratori europeu dedicat a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització d’ingredients farmacèutics actius.

Per assistir-hi trobareu tota la informació al web del Cornellà Creació


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Servei de Mediació celebra el seu 25è aniversari, amb nous reptes per al futur
Artículo siguienteDesactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí