Inicio Actualidad La Generalitat de Catalunya premia el Mercat Municipal del Prat pel seu...

La Generalitat de Catalunya premia el Mercat Municipal del Prat pel seu centenari

Esteu aquí

El guardó reconeix la trajectòria del mercat i la seva contribució al prestigi del comerç

divendres, 4 novembre, 2022 – 12:15


El passat 27 d’octubre el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya va premiar el Mercat Municipal del Prat pel seu centenari. Va recollir el guardó el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat, Juan Carlos Moreno. La regidora de Comerç, Marina García, i la presidenta del Mercat Municipal del Prat, Rosa Ribas, també van assistir a l’acte de lliurament, que es va celebrar al Palau de la Generalitat.


Aquests guardons reconeixen la trajectòria d’establiments que han destacat per la innovació i la contribució al prestigi del comerç de Catalunya. El Mercat Municipal del Prat va començar la seva activitat el 1921, tot i que abans hi havia parades exteriors. L’establiment s’ha anat adaptant als nous temps fins avui dia.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament finalitza el desplegament de les plaques fotovoltaiques als equipaments municipals
Artículo siguienteAssistència multitudinària a la xerrada sobre l’Ictus
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí