Inicio Actualidad Més actuacions acabades dels pressupostos participatius

Més actuacions acabades dels pressupostos participatius

Esteu aquí

Durant les darreres setmanes, han acabat tres projectes que són el resultat dels darrers pressupostos participatius: la reforma de la vorera del carrer de Lo Gaiter, el projecte d’accessibilitat de l’avinguda Verge de Montserrat i la construcció del pas de vianants del Centre Cívic Jardins de la Pau.

dimecres, 28 setembre, 2022 – 13:30


Finalitzen les actuacions d’alguns projectes petits sorgits dels pressupostos participatius. En primer lloc, s’ha acabat la reforma de la vorera del carrer de Lo Gaiter del Llobregat, entre el Centre Cívic Palmira Domènech i la carretera de la Marina.


En segon lloc, a l’avinguda de Verge de Montserrat s’han afegit diferents elements de mobiliari urbà amb l’objectiu de fer més evidents els desnivells de les voreres, un projecte destinat especialment a persones amb diversitat funcional per millorar la seva mobilitat a la ciutat. En total, s’han instal·lat 6 noves papereres i se n’han reubicat 4.


I, en tercer lloc, s’ha construït un pas de vianants elevat al carrer de Tarragona, al costat del Centre Cívic Jardins de la Pau. Amb aquesta última intervenció, s’ha millorat l’accessibilitat i la visibilitat de la zona, al mateix temps que els cotxes es veuen obligats a reduir la seva velocitat i, per tant, extremar al màxim les precaucions al volant.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova edició de la Fira de la Solidaritat i la Cooperació
Artículo siguienteCia. Cirkofonic inaugura la temporada escènica a Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí