Inicio Actualidad Estils de música diversos i per a tots els públics la nit...

Estils de música diversos i per a tots els públics la nit de dissabte de Festa Major

Esteu aquí

Agoney, Azúcar Moreno, Javiera Mena, Ladilla Rusa, Aines, Yung Prado… Tots tenen una cosa en comú: han fet gaudir al públic

Imatge del concert de Ladilla Rusa

diumenge, 25 setembre, 2022 – 12:30


Els escenaris del pàrquing de l’estació i del parc Fondo d’en Peixo són el punt de trobada durant el dissabte de Festa Major. Un moment per xerrar, riure, ballar, compartir amb amics o família, escoltar bona música i donar-ho tot a la #fmelprat.


La tarda començava al Parc Fondo d’en Peixo amb accent local. A la veu i la banda de la pratenca Elena Grueso se li quedava petit l’escenari. Ha emocionat el públic amb la presentació del seu projecte Buscándome en la playa, amb un repertori amb versions i noves cançons pròpies.


El recinte de l’escenari del pàrquing de l’estació obria portes al vespre, per acollir a seguidors i seguidores d’Agoney. Conegut pel seu pas pels programes de televisió Operación Triunfo i Tu cara me suena, Agoney és compositor i productor dels seus temes. Amb una gran capacitat vocal ha meravellat al públic assistent i ha fet tornar boges els i les seves fans, que esperaven impacients la seva actuació.


A continuació, Azúcar Moreno es trobava amb un públic que no ha parat de cantar temes i cançons ben conegudes. L’experiència de les germanes Salazar és un grau i s’han ficat a la butxaca al públic. La pluja ha fet acte de presència i ha fet treure paraigües, però els més fidels han continuat cantant i ballant.


Al parc Fondo d’en Peixo, la nit començava amb Javiera Mena, una icona del queer i referent dins del món LGTBI que ha destacat amb la seva música, amb l’acompanyament de la seva banda, plena de talent femení. La pluja feia témer el pitjor, però el públic no ha desistit.


Quan els Ladilla Rusa han sortit a l’escenari, el públic s’ha contagiat per la força i marxa del grup. Electropop, petardeo i himnes com Macaulay Culkin o KITT y los coches del pasado per un concert que ha estat una festa i que ha omplert el Parc Fondo d’en Peixo, amb una assistència d’unes 2.500 persones.


Els DJ han fet seva la Zona Estació. La Nit Andami, música electrònica i els millors DJ per fer que ningú parés de ballar. Les sessions d’Aines, Yung Prado i Siesta (els pratencs Albert Gràcia i Eric Esteve) han omplert de house, disco, UK garage i molta festa l’estació fins ben entrada la matinada!


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí