Inicio Actualidad Nova edició de l’Aula de Salut

Nova edició de l’Aula de Salut

Esteu aquí

Es manté la col·laboració amb els/les professionals de l’Hospital de Bellvitge i se sumen noves temàtiques

divendres, 9 setembre, 2022 – 11:30


El segon semestre de l’any, continuem amb l’Aula de Salut, mantenint les col·laboracions de professionals de l’Hospital de Bellvitge que, amb motiu de la commemoració dels 50 anys, va oferir al nostre municipi l’oportunitat d’organitzar conferències científiques adaptades a tot tipus de públic, fent un gran esforç de divulgació. Totes les sessions es faran a les 18.30 h. Més informació a salut@elprat.cat o  www.elprat.cat/salut


La programació comença a l’octubre amb la xerrada Afrontar l’ansietat amb Carles Soriano-Mas, doctor en psicologia i expert en neuropsicologia clínica. Director del laboratori de neuroimatge i salut mental de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge-IDIBELL. Es farà el proper cinc d’octubre al Centre Cívic Jardins de la Pau.


El tres de novembre, per a la prevenció, abordatge i tractament de l’Ictus, comptarem amb Pere Cardona, director de la Unitat d’Ictus de l’Hospital de Bellvitge (HUB), al Centre Cívic Palmira Domènech. Per a l’ocasió, hi haurà la col·laboració activa de l’AV Nucli Antic del Prat.


El quinze de novembre, tractarem, de nou, els trastorns alimentaris: detecció i abordatge, amb Isabel M. Sánchez-Díaz, doctora en Psicologia de l’HUB, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Sessió complementària de la que es va fer durant el primer semestre, la qual va comptar amb més de 60 inscripcions.


Activitat física i esport: inclusió i apoderament


El vint-i-dos de novembre, al CEM Estruch, hi haurà una taula rodona sobre el potencial inclusiu i apoderador de l’activitat física i l’esport. La ponent central serà Mariona Violán, metgessa de l’esport. La moderació anirà a càrrec d’Olga Asensio, cap d’activitat física i esport de l’Ajuntament del Prat. I comptarà amb la presència de:


Sonia Cabello, entrenadora i jutgessa nacional de gimnàstica rítmica, coaching esportiu i directora tècnica del Club Esportiu Rítmica Pratenc


Isabel Gonzalo, periodista, postgrau Gènere i Comunicació (UAB), directora del Planeta Prat-El Prat Ràdio i jugadora del Rugby Club L’Hospitalet.


Mireia Sánchez, llicenciada en ciències de l’activitat física i l’esport, tècnica de mitja muntanya i professora i coordinadora del cicle GUIAMN Institut les Salines del Prat.


Altres ponents procedents del món esportiu local, pendents de confirmació. 


Per cloure el cicle, hi haurà la taula rodona Migració i Salut, el proper 1 de desembre, a Cases d’en Puig. Com a ponent principal comptarem amb Gaby Poblet, antropòloga. La moderació serà a càrrec de Jesús Gómez, tècnic municipal de Nova Ciutadania-Acció Social. Altres ponents i col·laboracions, procedents del món associatiu local, pendents de confirmació.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí