Inicio Actualidad Obertes les inscripcions per als cursos del CIRD, de l’1 al 15...

Obertes les inscripcions per als cursos del CIRD, de l’1 al 15 de setembre

El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Cornellà inicia durant el mes de setembre la seva programació de tardor, amb cursos centrats en el paper de les dones des de diferents perspectives. Les sessions d’aquest trimestre seran: ‘Autoestima des de l’artteràpia’, ‘Dones excepcionals: catalanes medievals’, ‘Dones decidides i dones viatgeres’, ‘Òpera i cinema: amistats perilloses’, ‘Les grans solistes femenines de la història de la música’, ‘Neurociència i autoestima, per millorar la vida de les dones’ i un taller de defensa personal per a dones a càrrec de la Guàrdia Urbana. A més, com que Cornellà en forma part de la Xarxa de municipis i comunitats cuidadores, també es desenvoluparà el curs titulat ‘Aprenem a tenir cura de nosaltres mateixes: eines d’autocura’ per fomentar la salut de les pròpies dones. Aquests cursos s’imparteixen setmanalment, en horari de matí o de tarda.

Més enllà del calendari de cursos, també es portaran a terme les sessions ‘Les tardes al CIRD’. Són converses mensuals que cada trimestre giren entorn d’una temàtica diferent. En aquest cas, seran tertúlies obertes amb artistes plàstiques conceptuals.

LLISTAT DELS CURSOS D’AQUEST TRIMESTRE:

» Autoestima des de l’artteràpia
» Dones excepcionals:catalanes medievals
» Dones decidides i dones viatgeres
» Òpera i cinema: amistats perilloses
» Les grans solistes femenines de la història de la música
» Neurociència i autoestima, per millorar la vida de les dones
» Taller de defensa personal amb la Guàrdia Urbana de Cornellà
» Aprenem a tenir cura de nosaltres mateixes: eines d’autocura

Centre d’Informació i Recursos per a Dones

carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 16 (baixos)
93.474.28.41
ladona@aj-cornella.cat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’aigua de la platja manté una qualitat excel·lent
Artículo siguienteComença la segona fase de les obres de l’avinguda de la República Argentina
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí