Inicio Actualidad Tres alumnes de L’Escola d’Arts en Viu aconsegueixen entrar als estudis superiors...

Tres alumnes de L’Escola d’Arts en Viu aconsegueixen entrar als estudis superiors de música

Esteu aquí

Irene Poncela, Víctor Flores i Ramon Berjaga aconsegueixen places a l’Esmuc i al Liceu

dijous, 30 juny, 2022 – 10:00


L’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat té un programa formatiu de preparació a l’accés als graus superiors d’ensenyaments artístics (PAGS) especialment dissenyat per acompanyar a les joves pratenques o als joves pratencs que volen fer de l’art la seva opció professional. Aquest curs L’Escola ha estat preparant a tres alumnes que després d’un treball intens han aconseguit accedir als estudis de música que desitjaven i amb uns resultats acadèmics molt bons.


Els tres alumnes són la Irene Poncela, que ha accedit a l’especialitat de cant modern al Conservatori Superior del Liceu, en Víctor Flores, que ha accedit a l’especialitat de pedagogia musical a l’Escola Superior de Música de Catalunya, i el Ramon Berjaga que ha accedit a l’especialitat de tuba jazz al Conservatori Superior del Liceu.


La Irene, en Ramon i el Víctor ens expliquen en quin moment van decidir optar per la música com a carrera professional, com han viscut el procés de preparació de les proves i quines expectatives tenen de cara al Grau superior que ara començaran.


En Víctor explica que va començar pensant en fer estudis tecnològics, però quan va conèixer la opció de pedagogia musical a l’Esmuc, va decidir orientar-se cap aquí. En Ramon explica que tot i que sempre ha estat molt implicat en la música des de petit no va ser fins a segon de batxillerat que va decidir optar per la música com a professió. La Irene per la seva banda ha crescut en una família on la música ja era molt present com a professió del seu pare, i que mai s’ha plantejat fer una altra opció, diu que per a ella ha estat una tria molt orgànica.


Tots tres expliquen que per a preparar-se les proves han hagut de treballar molt, en Víctor reconeix que ha trobat que les proves eren realment difícils, en Ramon explica que s’ha exigit una dinàmica d’estudi diaria molt constant durant tot l’any i que això li ha permès anar molt segur a les proves, i la Irene també té la sensació que ha treballat molt, que la part teòrica era la que més li preocupava,  i que al final s’ha sentit molt còmode fent les proves.


Tant la Irene, com el Víctor i el Ramon esperen amb moltes ganes viure els estudis superiors amb intensitat, els atrau molt la idea de poder dedicar tot el seu temps d’estudi al que més els agrada i compartir-ho amb joves que també estan en sintonia amb aquesta passió.


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa fotografia ha tornat amb força al centre cívic Jardins de la Pau
Artículo siguienteMapsi Photonics, Groots Hydroponics i Bamboo Energy guanyen els Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2022
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí