Inicio Actualidad Dijous de revetlles, i de gaudir-les amb seguretat

Dijous de revetlles, i de gaudir-les amb seguretat

El dijous 23 de juny és la nit de les revetlles de Sant Joan. A Cornellà la primera activitat serà la rebuda de la Flama del Canigó, amb un cercavila en què participen diferents entitats de la ciutat: Amics de la Sardana, Diables de Cornellà, Foment de Cultura Popular, ANC i Òmnium Cultural. Des de les 19.00 hores, la plaça de l’Església acull una ballada de sardanes, i està previst que la comitiva de la Flama hi arribi sobre les 20.00 hores.

Pautes de seguretat

Amb l’estiu arriben a Catalunya moltes celebracions de festes populars i tradicionals com és el cas de la revetlla de Sant Joan, amb l’increment de l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres. Per gaudir-ne cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards. Recordeu que el telèfon d’emergències davant qualsevol incidència important és el 112.

MAS:  El sospitós de provocar els darrers incendis, detingut de nou

  Consells per a unes revetlles segures

Flyer “Revetlles amb precaució”

  Protecció Civil Cornellà

Revetlles a Cornellà

Diverses entitats de la ciutat realitzen revetlles de Sant Joan. A més, aquest any coincideix la tradicional Festa del Solstici, que organitzen els Diables de Cornellà, amb la mateixa nit del 23. Informeu-vos dels horaris i característiques amb els organitzadors de cadascuna:

MAS:  El proper dijous, acte central del 25N a la plaça Catalunya


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel
Artículo siguienteL’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí