Inicio Actualidad Dijous de revetlles, i de gaudir-les amb seguretat

Dijous de revetlles, i de gaudir-les amb seguretat

El dijous 23 de juny és la nit de les revetlles de Sant Joan. A Cornellà la primera activitat serà la rebuda de la Flama del Canigó, amb un cercavila en què participen diferents entitats de la ciutat: Amics de la Sardana, Diables de Cornellà, Foment de Cultura Popular, ANC i Òmnium Cultural. Des de les 19.00 hores, la plaça de l’Església acull una ballada de sardanes, i està previst que la comitiva de la Flama hi arribi sobre les 20.00 hores.

Pautes de seguretat

Amb l’estiu arriben a Catalunya moltes celebracions de festes populars i tradicionals com és el cas de la revetlla de Sant Joan, amb l’increment de l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres. Per gaudir-ne cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards. Recordeu que el telèfon d’emergències davant qualsevol incidència important és el 112.

  Consells per a unes revetlles segures

Flyer “Revetlles amb precaució”

  Protecció Civil Cornellà

Revetlles a Cornellà

Diverses entitats de la ciutat realitzen revetlles de Sant Joan. A més, aquest any coincideix la tradicional Festa del Solstici, que organitzen els Diables de Cornellà, amb la mateixa nit del 23. Informeu-vos dels horaris i característiques amb els organitzadors de cadascuna:


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí