Inicio Actualidad Dijous de revetlles, i de gaudir-les amb seguretat

Dijous de revetlles, i de gaudir-les amb seguretat

El dijous 23 de juny és la nit de les revetlles de Sant Joan. A Cornellà la primera activitat serà la rebuda de la Flama del Canigó, amb un cercavila en què participen diferents entitats de la ciutat: Amics de la Sardana, Diables de Cornellà, Foment de Cultura Popular, ANC i Òmnium Cultural. Des de les 19.00 hores, la plaça de l’Església acull una ballada de sardanes, i està previst que la comitiva de la Flama hi arribi sobre les 20.00 hores.

Pautes de seguretat

Amb l’estiu arriben a Catalunya moltes celebracions de festes populars i tradicionals com és el cas de la revetlla de Sant Joan, amb l’increment de l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres. Per gaudir-ne cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards. Recordeu que el telèfon d’emergències davant qualsevol incidència important és el 112.

  Consells per a unes revetlles segures

Flyer “Revetlles amb precaució”

  Protecció Civil Cornellà

Revetlles a Cornellà

Diverses entitats de la ciutat realitzen revetlles de Sant Joan. A més, aquest any coincideix la tradicional Festa del Solstici, que organitzen els Diables de Cornellà, amb la mateixa nit del 23. Informeu-vos dels horaris i característiques amb els organitzadors de cadascuna:


Artículo anteriorEl grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel
Artículo siguienteL’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí