Inicio Actualidad Últims dies per inscriure’s a la Universitat d’estiu de les Dones 2022

Últims dies per inscriure’s a la Universitat d’estiu de les Dones 2022

La 13a edició de la Universitat d’Estiu de les Dones tindrà lloc del 4 al 8 de juliol al Citilab de Cornellà, i les inscripcions seran obertes fins al 27 de juny per a tota aquella persona que vulgui una formació específica en matèria d’igualtat de gènere. Les temàtiques dels quatre cursos que formen part del programa d’aquesta edició toquen àmbits tan diversos com l’ecofeminisme, la salut mental, l’humor i el llenguatge del desig.

Organitzada conjuntament per la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de Cornellà, la Universitat d’Estiu de les Dones ha estat la primera experiència a Catalunya de formació superior en matèria d’igualtat de gènere, emmarcada en els cursos d’estiu -amb validesa curricular- de la UB. Després de dos anys de limitacions per causa de la pandèmia, la Universitat d’Estiu de les Dones torna al seu format original, i també es recupera plenament l’espai de Les Tardes de la Universitat, amb propostes més lúdiques on aprofundir sobre disciplines que aporten eines de cura, com són la dansa del ventre o el txi kung, i una actuació musical.

MAS:  Assistència multitudinària a la xerrada sobre l'Ictus

 

Cursos 2022:

  • De Lisístrata al Podcast: l’humor i el gènere
  • Ecofeminismes per construir futurs
  • El llenguatge del desig: reflexions sobre el goig femení
  • Gènere i salut mental

Més informació sobre el contingut de cada curs a la web: www.juliols.ub.edu/cursos-estiu/cornella-de-llobregat

La matrícula és gratuïta per a les persones de Cornellà. Si voleu obtenir més informació sobre el procés d’inscripció, matrícula i beques, consulteu a:

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD)
Tel: 93 474 28 41
Correu: ladona@aj-cornella.cat
carrer Mossèn Jacint Verdaguer 16-18 (08940 Cornellà de Llobregat)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl món dels videojocs culmina amb una exposició a Jardins de la Pau
Artículo siguienteEl servei de Cita Prèvia es renova per fer-lo més accessible, millorar la informació que rep l’usuari i reduir el temps d’espera
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí