Inicio Actualidad Estrena de la nova avinguda de Pablo Picasso, aquest diumenge 12 de...

Estrena de la nova avinguda de Pablo Picasso, aquest diumenge 12 de juny

El diumenge 12 de juny l’avinguda de Pablo Picasso, al barri d’Almeda, acollirà una festa popular per celebrar l’estrena de la renovació d’aquesta via. S’ha preparat un ampli programa d’activitats, en especial orientades al públic familiar: animació infantil, activitats amb aigua, instal·lacions artístiques, tallers creatius, jocs tradicionals i puzles gegants. Serà entre 11.00 13.30 hores, al tram entre els carrers Salvador Dalí i Baltasar Oriol.

Aquestes obres han tingut com a objectiu la pacificació del trànsit i la implantació de nous elements urbans sostenibles per oferir comoditat i millor accessibilitat als veïns i veïnes de la zona. El tram que es millora és el comprès entre el carrer de Salvador Dalí i l’avinguda del Maresme. S’han ampliat i arranjat les voreres del costat oest, fins a arribar als 4,45 metres, per crear més espai de pas per als vianants. S’han plantat nous arbres i arbustives als escocells i, a més, s’ha afegit una nova franja de paviment drenant que actuarà com a nexe d’unió entre els escocells. també s’han renovat la il·luminació, la senyalització, el mobiliari urbà, la base de contenidors i el clavegueram. 

MAS:  Nova convocatòria d’ajuts al lloguer per a persones de 65 anys o més

 

Vinculada al programa Cornellà Natura

L’actuació ha donat continuïtat a les actuacions del carrer en la primera fase, que es va executar entre 2018 i 2019, i que van servir per refer i ampliar la vorera oest de l’avinguda entre el carrer de Salvador Dalí i el passatge de Dolors Almeda i Roig fins als 4,75 metres –més d’un 50 per cent–, la creació d’un carril bus, i plantar-hi fins a 36 arbres. Les dues fases estan inscrites en el programa de renaturalització de la ciutat Cornellà Natura.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl cicle Reflexions de ciutat aborda l’impacte de la investigació i el desenvolupament en l’àmbit empresarial
Artículo siguienteTornen les Jornades de la Gent Gran
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí