Inicio Actualidad Festa “Només un planeta”, aquest dissabte al matí, amb motiu de la...

Festa “Només un planeta”, aquest dissabte al matí, amb motiu de la Setmana de la Natura

L’Ajuntament de Cornellà se suma a la celebració de la Setmana de la Natura amb diferents activitats fins al 5 de juny, que posen l’accent en la pèrdua de biodiversitat que estem patint a nivell planetari. Destaca la festa “Només un planeta” que tindrà lloc aquest dissabte 28 de maig, a la confluència entre la carretera d’Espluges i la plaça de l’Església.

La celebració es durà a terme d’11.00 a 13.30 hores amb activitats de biodiversitat, jardineria, tallers creatius, música, conta-contes, jocs tradicionals… També s’han programat altres activitats relacionades amb el medi ambient, com el Bioblitz metropolità als parcs de Can Mercader i del Canal de la Infanta, activitats a les Jugateques, o el lliurament de premis i l’exposició corresponents al XVIII Concurs de fotografia Amateur de Medi Ambient “Els ocells de Cornellà”.

Descarrega el programa complet

A través del programa Cornellà Natura, s’estan portant a terme nombroses iniciatives que busquen renaturalitzar la ciutat, a més de fomentar la mobilitat sostenible i l’adaptació al canvi climàtic a la nostra localitat. La darrera obra finalitzada és la remodelació de la segona fase de l’avinguda de Pablo Picasso (que s’estrenarà amb una gran festa el proper 12 de juny), i també s’ha instal·lat recentment un jardí vertical a l’Escola Bressol Mag Maginet, al barri de Sant Ildefons.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí