Inicio Actualidad L’Escola d’Arts en Viu ofereix 2 concerts de primavera

L’Escola d’Arts en Viu ofereix 2 concerts de primavera

Esteu aquí

El Cèntric va acollir les orquestres de corda dimarts 29 i els cors i els ensembles de guitarres dijous 31 de març

divendres, 1 abril, 2022 – 11:45


L’Escola d’Arts en Viu va oferir dos exitosos concerts de primavera al Cèntric amb formacions de corda i grups vocals, en els quals van participar més de 150 alumnes de diferents edats: infants, joves i adults.


En concret el dimarts 29 de març es va realitzar el concert de les Orquestres de Corda de L’Escola que van oferir un extens repertori de músiques per a corda fregada i arranjaments realitzats expressament per a aquestes formacions. Actualment L’Escola disposa de quatre Orquestres de Corda, des de l’Orquestra Monteverdi, que acull els alumnes més petits, passant per l’Orquestra Du Pre d’infants d’entre 10 i 12 anys aproximadament, fins a l’Orquestra Anne-Sophie, que és una orquestra de joves i l’Orquestra de cambra d’adults on podem trobar-hi també alguns instrumentistes de vent fusta.


El dijous 31 de març va ser el torn del Cor Jove 2 i el Cor d’Adults de L’Escola i dels Ensembles de guitarres. El Cor d’adults és una formació que té molts participants i que aglutina persones de programes molt diversos del centre. El Cor Jove 2 és un cor que destaca per la joventut dels seus membres i la qualitat de les seves interpretacions. Pel que fa als ensembles de guitarres, van actuar tant l’Ensemble d’infants com l’Ensemble de joves, també amb peces que van agradar molt al públic assistent, algunes en col.laboració amb els Cors.


L’Escola té previst tornar a realitzar concerts amb aquests formacions i d’altres al mes de juny.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí