Inicio Actualidad Les Festes de la Carxofa tornen als carrers del Prat aquest mes...

Les Festes de la Carxofa tornen als carrers del Prat aquest mes d’abril, per primera vegada després de la pandèmia

Esteu aquí

Des d’avui mateix, ja es poden comprar els tiquets per a la Carxofada del Prat, la primera activitat a l’espai públic de les festes, que es farà el diumenge de la setmana vinent, 3 d’abril. Les següents cites seran l’Escarxofa & Jazz (10 d’abril) o el FiraTapa Carxofa Prat (22-24 d’abril). Aquest cicle d’activitats arriba després de l’arrencada del Març Gastronòmic, en què una trentena de restaurants del Prat i 14 ciutats més de l’entorn ofereixen receptes basades en la Carxofa Prat i el Pota Blava

dijous, 24 març, 2022 – 10:00


Les Festes de la Carxofa tornen als carrers del Prat aquest mes d’abril, per primera vegada després de la pandèmia. El mes vinent, se celebraran diverses activitats lúdiques i culturals a l’entorn de l’emblemàtica hortalissa del Prat.


La primera d’elles serà la Carxofada del Prat, que tindrà lloc el diumenge de la setmana vinent, 3 d’abril, i avui mateix ja s’han posat a la venda els tiquets d’aquest esdeveniment, que es podran adquirir online fins al 31 de març. Les següents cites seran activitats com l’Escarxofa & Jazz (diumenge 10 d’abril) i la FiraTapa Carxofa Prat (22, 23 i 24 d’abril).


La Carxofada del Prat, 3 d’abril


La Carxofada del Prat oferirà un dinar popular al Parc del Fondo d’en Peixo el diumenge 3 d’abril, on es podrà degustar la Carxofa Prat a la brasa . El dinar s’acompanyarà d’activitats paral·leles, com un taller per als més petits, la venda de producte fresc de proximitat o el ball de tarda. L’horari del conjunt de les activitats serà de 11 a 16.30 h El dinar es començarà a servir a les 13.30 h i el preu serà de 10 euros per al menú adult i de 5 euros per l’infantil. Els tiquets només es podran comprar de forma anticipada i online. Més informació i venda de tiquets a: Carxofada Popular / Tiquets.


Escarxofa&Jazz, 10 d’abril


Ll’Escarxofa&Jazz tornarà a omplir la plaça de Joan Garcia-Nieto el diumenge 10 d’abril, davant de La Capsa, d’arròs amb carxofes. Aquest any, ens acompanyaran els grups Delickites, Paula Peso, The Kabooms, Flamingo Tours i Belle de Jour DJ.  Com sempre, Les Escarxofes del Prat,  expertes dels arrossos de la nostra ciutat, treballaran per cuinar-nos una recepta amb un deliciós maridatge d’arròs amb carxofes. El dinar i espectacles transcorreran entre les 12 i les 19 h. El preu per assistir-hi és de 8,5 euros i les entrades es podran adquirir a partir del dilluns, 28 de març, a La Capsa, el Teatre L’Artesà i el Cèntric Espai Cultural, a la taquilla i en l’horari d’obertura d’aquests equipaments, efectuant el pagament amb targeta de crèdit.


Els tiquets es vendran només de forma anticipada. El mateix dia de l’activitat únicament hi haurà l’opció de comprar platillos a la paradeta de Les Escarxofes  del Prat (de carxofa a la brasa i/o pollastre guisat amb carxofes). 

L’accés al recinte de la plaça de Joan Garcia-Nieto serà lliure, com abans de la pandèmia, però les cadires i taules estaran reservades per a persones amb tiquet. Més informació: https://www.elprat.cat/la-ciutat/guia-agenda/escarxofajazz-2022


FiraTapa Carxofa Prat (22-24/04/22)


La darrera de les activitats de la festes serà la FiraTapa, on es podrà gaudir d’una mostra de tapes elaborades amb Carxofa Prat per diversos restauradors i restauradores de la ciutat, a més de ballar i cantar amb diverses actuacions musicals i infantils en directe. L’activitat està organitzada per l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament del Prat. Serà el cap de setmana del 22 al 24 d’abril a la Plaça de Blanes. Es podran comprar els tiquets in situ (amb diferents preus segons el número de tapes i begudes incloses). Més informació: firatapa.cat .


En marxa el Març Gastronòmic


Aquest cicle d’activitats arriba després de l’arrencada del Març Gastronòmic, també coorganitzat per l’AGT i l’Ajuntament del Prat. Una trentena de restaurants del Prat i 14 ciutats més de l’entorn ofereixen receptes basades en la Carxofa Prat i el Pota Blava.  Aquesta oferta gastronòmica continuarà fins al 18 d’abril. Més informació a marcgastronomic.com


 


Més informació sobre aquestes i d’altres activitats a: elprat.cat/festescarxofa


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí