Inicio Actualidad Innobaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca

Innobaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca

Esteu aquí

Es tracta de tres formacions de capacitació i acompanyament 100% subvencionades

dilluns, 21 març, 2022 – 11:30


Innobaix, una agència d’innovació i coneixement del Baix Llobregat i l’Hospitalet, ha llençat nous programes de capacitació i acompanyament, adreçats al teixit empresarial de la comarca. Les persones empresàries i emprenedores es poden inscriure de forma gratuïta, atès que les formacions estan 100% subvencionades.


 


El programa de Creixement i Digitalització capacita per entendre què vol dir Transformació Digital dins d’un procés de creixement, activació i actualització de l’empresa i quins factors hi estan implicats. Consta de quatre sessions, més un mentoratge, i s’imparteix del 28 de març al 8 d’abril de 2022 al Citilab de Cornellà de Llobregat. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/creixement-i-digitalitzacio/.


 


El Pla d’acció per a l’emprenedoria està destinat a startups, pimes i organitzacions que disposin d’una idea de negoci que vulguin convertir en un projecte viable. La sessió de presentació tindrà lloc el 20 d’abril de 2022 al Citilab i el programa es desenvoluparà d’abril a novembre en format telemàtic. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/pla-accio-per-a-lemprenedoria/.


 


El darrer programa és Intel·ligència Artificial per a Pimes i es planteja preguntes com aquestes: Per què aplicar IA en els processos de la meva empresa? Quines aplicacions d’IA són les més utilitzades? Tinc les dades necessàries per implementar la IA? Quines passes he de seguir per introduir la IA a la meva empresa? Constarà d’una única sessió, a càrrec de Nacho Ponsin, fundador i CEO d’Alan Quod, que explicarà com millorar els KPI’s de la nostra empresa gràcies a prediccions fetes amb les dades claus del negoci. Tindrà lloc el 6 de maig. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/intelligencia-artificial-per-a-pimes/.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà recupera la Festa del Riu per gaudir de la natura
Artículo siguienteEl Prat participa en un projecte comú sobre gestió de residus als mercats d’El Salvador
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí