Inicio Actualidad El Consell Municipal de la Gent Gran pretén obrir la mirada i...

El Consell Municipal de la Gent Gran pretén obrir la mirada i fomentar encara més la seva participació

Esteu aquí

La necessitat de millorar l’atenció a la gent gran per part de les entitats bancàries, un altre punt clau de la trobada

dijous, 10 març, 2022 – 13:00


El passat dimecres 9 de març es va celebrar a les Cases d’en Puig, la primera trobada del Consell Municipal de la Gent Gran d’enguany. L’objectiu d’aquesta reunió era fer una revisió de les accions acordades en la reunió anterior i tractar les noves iniciatives que s’estan treballant.


Els punts essencials de la trobada van ser la proposta d’obrir el Consell de la Gent Gran a la participació de noves entitats; la creació d’una comissió de treball per treballar temàtiques puntuals de gran interès per a la ciutadania (xarxa d’acollida que s’està posant en marxa) i per últim, es va tractar la  problemàtica sobre la mala atenció rebuda per la gent gran als bancs.


Obertura del Consell


El Consell Municipal va valorar com a punts essencials la necessitat d’incentivar a noves entitats de la ciutat a formar part del Consell i potenciar també el treball conjunt amb la resta de ciutadania pratenca.


L’objectiu d’aquestes propostes és clar i pretén aconseguir promocionar la vida activa i l’autonomia de la gent gran, i alhora crear sinergies de treball amb altres grups d’interès.


Comissió de treball


Aquesta proposta està relacionada amb el punt anterior i pretén crear una petita comissió de treball del consell, per participar en la cocreació d’accions puntuals que sorgeixin a la ciutat.


Un exemple és la xarxa d’acollida que s’està posant en marxa a la ciutat i que s’activarà en cas de ser necessari rebre a persones refugiades de la guerra d’Ucraïna.


Entitats bancàries


Per últim, es va tractar la necessitat de millorar l’atenció a la gent gran per part de les entitats bancàries. Una problemàtica recurrent des de l’inici de la pandèmia i que ha fet perdre autonomia a la gent gran a l’hora de fer gestions amb els seus diners.


Les i els membres del Consell de la Gent Gran van mostrar una gran satisfacció per una moció, que es presentaria i s’aprovaria hores després al ple municipal, que pretén defensar la inclusió financera i bancària de la gent gran.


Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostra gent gran al següent enllaç.


Podeu posar-vos-hi en contacte presencialment, adreçant-vos a l’equipament Cases d’en Puig, per telèfon (93 379 00 50, extensió 5593) o per correu electrònic: gentgran@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí