Inicio Actualidad S’obre una convocatòria urgent per cobrir vacants d’infermer/a a la residència d’avis...

S’obre una convocatòria urgent per cobrir vacants d’infermer/a a la residència d’avis municipal Penedès

Esteu aquí

El 10 de desembre és la data límit per presentar instància

dijous, 25 novembre, 2021 – 09:30


Us fem saber que s’ha fet pública, a la seu electrònica de l’Ajuntament, una nova convocatòria per ampliar la borsa de treball per cobrir vacants, amb caràcter temporal, d’infermer/a per a la residència d’avis municipal Penedès. Les persones que hi estiguin interessades poden presentar instància per participar en el procés selectiu fins al proper divendres 10 de desembre. En aquest enllaç a la seu electrònica de l’Ajuntament podeu consultar tota la informació relativa a aquesta convocatòria.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí