Inicio Actualidad Noves incorporacions a l’Arxiu Municipal

Noves incorporacions a l’Arxiu Municipal

Esteu aquí

Diferents persones de la ciutat han fet donació de documents històrics

dimarts, 19 desembre, 2023 – 08:45


Un total de 8 persones de la ciutat, o amb vinculacions amb ella, han fet donació de diferents documents que són d’interès per a explicar la història del Prat. De tota aquesta documentació en destaca el fons documental de Josep Costa Prieto, actor, director i fundador del Teatre Kaddish. Entre la diferent documentació donada pels seus hereus, hi podem trobar guions, cartells, fotografies, entre d’altres documents, que ens ajuden a conèixer la seva figura i el món del teatre pratenc.


La resta de documentació ingressada consisteix en fotografies, plànols i altres formats documentals. Tota aquesta documentació, rebrà tractament  arxivístic d’ordenació, inventariat i conservació i, un cop finalitzats aquests processos, estarà disponible per a la consulta.

MAS:  Un debat sobre emergència climàtica tanca la temporada 2021 del Cornellà Creació Fòrum


A  l’Arxiu Municipal, a més de la documentació municipal produïda per l’activitat de l’Ajuntament,  es conserven més de 170 fons documentals de procedència diversa que s’hi han integrat a través de donacions o cessions. Són fons, de diferents dimensions,  d’entitats, institucions, persones, empreses i famílies que tenen alguna vinculació amb la ciutat a títol personal o per la seva activitat. També hi ha molta documentació, en especial fotografies, que han estat donades per a la realització d’activitats de divulgació històrica. La informació que ens donen aquests documents contribueixen a enriquir la història de la nostra ciutat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa defensa de la República. El Prat de Llobregat 1936-1939
Artículo siguienteL’Ajuntament del Prat presenta els pressupostos municipals amb un volum de 137,8 milions d’euros per preservar els serveis públics de qualitat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí