Inicio Actualidad El Casal de la Gent Gran El Remolar reobre les seves portes

El Casal de la Gent Gran El Remolar reobre les seves portes

Esteu aquí

L’espai relacional de jocs i conversa acollirà amb normalitat a les seves persones usuàries

dilluns, 25 octubre, 2021 – 11:30


El proper dimarts 26 d’octubre el Casal municipal de la Gent Gran del Remolar torna a la normalitat, després de l’aturada obligatòria per situació social generada per la pandèmia de la Covid-19.


Actualment, el casal s’obria només per dur a terme activitats de manera puntual, com per exemple les activitats d’estiu o el cursos de l’Aula de Ciutadania. Ara, però, el casal torna a la seva normalitat però amb un 80% de l’aforament. L’horari serà l’habitual de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 16 a 20 h.


Des de el Programa de Gent Gran es vol oferir una programació participativa, plena de positivitat i entusiasme, però sempre respectant totes les mesures de seguretat per tal de garantir el benestar de les seves persones usuàries.


Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí