Inicio Actualidad El 6 de novembre, jornada de treball del Pla de Suport a...

El 6 de novembre, jornada de treball del Pla de Suport a la reactivació del teixit associatiu

dilluns, 25 octubre, 2021 – 15:00


El proper 6 de novembre a les 10 h, el programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament del Prat, organitza una jornada de treball amb entitats de la ciutat al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.


L’objectiu de la jornada és presentar els resultats de la diagnosi realitzada a principis d’any i que tenia com a objectiu detectar les necessitats de les entitats del municipi després d’un any de pandèmia. Els resultats d’aquest estudi han estat l’embrió per al disseny d’un pla d’acció que també es posarà en comú durant la jornada i que s’acabarà de concretar de forma conjunta i compartida.


Aquesta jornada, juntament amb la diagnosi realitzada, formen part del Pla de Reactivació del Teixit Associatiu del municipi, en el marc de l’estratègia de ciutat #AraMésQueMaiElPrat, per a la reconstrucció social i econòmica de la ciutat arran de la Covid-19.


Per a participar de la Jornada només cal inscriure’s a través del següent enllaç.


Convocatòria de subvencions extraordinària


Dins d’aquest marc d’actuació, el Ple Municipal va aprovar una convocatòria de subvencions extraordinària (200.000 €) per enfortir el teixit associatiu de la ciutat. Aquesta convocatòria s’obre a l’octubre per a més informació es pot consultar amb el Servei de Formació i Assessorament a Entitats, a través de l’e-mail entitats@elprat.cat o el telèfon 93.379.00.50 ext.5600.


Per a més informació podeu trucar al 93.379.00.50 ext. 5600 o escriure a entitats@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí