Inicio Actualidad Ajuts econòmics destinats a millorar la salut mental i la salut bucodental...

Ajuts econòmics destinats a millorar la salut mental i la salut bucodental de la població més vulnerable

L’Ajuntament de Cornellà, des de l’Àrea de Polítiques Socials, ha creat dues noves línies d’ajuts econòmics adreçats a millorar la salut mental i la salut bucodental de la població més vulnerable. En concret, són el Programa de Suport Emocional i Psicològic i el Programa de Suport a la Salut Bucodental.

Al juliol es va posar en marxa el primer, que compta amb la col·laboració dels centres de psicologia de la ciutat, els quals s’han adherit al projecte, amb l’objectiu d’oferir  els seus serveis professionals a l’abast de gent gran i de persones adultes, infants o joves que, a conseqüència de la pandèmia i d’altres circumstàncies adverses, han vist afectada la seva salut mental i no disposen de mitjans econòmics per afrontar les despeses de les seves teràpies psicològiques.

Pel que fa al Programa de Suport a la Salut Bucodental, aquest es preveu posar en marxa durant el mes d’octubre i està adreçat a infants, adolescents i joves de famílies vulnerables que necessiten tractaments odontològics bàsics. En aquest projecte s’han adherit  centres i clíniques odontològiques de Cornellà per prestar els seus serveis d’higiene i de prevenció, endodòncies i tractaments de càries.

Per desenvolupar aquestes dues iniciatives, el consistori ha establert col·laboració amb els diferents centres de suport psicològic de la ciutat, així com amb les diferents clíniques dentals de la localitat, que oferiran els seus serveis a  totes aquelles persones que justifiquin la necessitat dels serveis requerits i que no puguin assumir el seu cost. Aquestes seran derivades al centre seleccionat des dels Equips Bàsics de Serveis Socials de cada barri i des del Servei de Primera Acollida dels Serveis Socials Municipals, ubicats al parc de Can Mercader.

Llegir la nota de premsa completa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm
Artículo siguienteDiumenge l’avinguda de Sant Ildefons serà un gran espai esportiu a l’aire lliure
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí