Inicio Actualidad El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

El CRAM allibera les tortugues Casimiro i Damm

Esteu aquí

Les dues portaven més de 10 anys en captivitat per tenir falta de visió a un dels seus ulls. Divendres van tornar al seu hàbitat natural perquè, segons les últimes proves, ja estan preparades per la seva reintroducció al mar.

dilluns, 11 octubre, 2021 – 15:15


Dues de les tortugues més conegudes del Centre de Recuperació d’Animals Marins, el CRAM, han tornat al seu hàbitat natural, el mar. Després d’haver estat tractades i cuidades al centre, es considera que ja són capaces de viure sense problemes, tot i la ceguera d’un dels seus ulls. Han estat alliberades amb un dispositiu de seguiment satel·lital a la seva closca, que permetrà conèixer els seus moviments.

READ  Dimarts 15 de febrer, presentació del llibre “Implica’t amb les ODS” a càrrec de Sindicalistes Solidaris


La majoria de tortugues que són tractades al CRAM tenen lesions pels estris de pesca (o es capturen involuntàriament), però el més greu, és el que es troba al seu estómac: gairebé totes ingereixen sense voler els plàstics que s’aboquen al mar i que confonen amb el seu menjar. El CRAM s’encarrega de rescatar-les, a més d’altres animals marins, i tornar-les, el més aviat possible, al seu medi natural.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorA l’octubre torna el Pota Blava amb el QuintoTapa!
Artículo siguienteAjuts econòmics destinats a millorar la salut mental i la salut bucodental de la població més vulnerable
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí