Inicio Actualidad Jornades europees de patrimoni, aquest cap de setmana al Museu Palau Mercader

Jornades europees de patrimoni, aquest cap de setmana al Museu Palau Mercader

El Consell d’Europa proposa celebrar les Jornades Europees de Patrimoni sota el lema Un patrimoni per a tothom. Amb aquest tema, l’edició d’enguany de les Jornades convida a totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a programar activitats tenint més presents que mai la varietat i diversitat de públics i col·lectius, per tal que tothom, en igual de condicions pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural.

Cornellà de Llobregat s’hi suma amb diverses activitats especials al Museu Palau Mercader.

Diumenge, 10 d’octubre de 2021

Jornada de portes obertes al Museu Palau Mercader
Podreu passejar per les sales del museu i conèixer les tasques menys visibles del dia a dia, a càrrec dels col·laboradors habituals del museu. L’horari de visita serà d’ 11:30h. – 13:30h.
Per aquesta activitat no cal fer reserva prèvia. L’entrada es gratuïta i es farà respectant l’ordre d’arribada
ATENCIÓ: per motius de seguretat caldrà que respecteu les noves normes d’accés al museu

Passejada pel jardí romàntic i pel Palau
En aquesta activitat combinada descobrireu la unió entre el patrimoni històric i el natural en un mateix espai, el parc de Can Mercader. Veurem com l’art, la història, el lleure i la botànica conflueixen en aquest conjunt que formava part de l’antiga finca Mercader a Cornellà, destacant alguns dels seus elements històrics, com les palmeres, els plàtans, les casetes dels ànecs, o el Museu Palau Mercader, el qual podreu visitar per cloure l’activitat aprofitant la Jornada de portes obertes. Recomanada a partir de 10 anys.

PUNT DE TROBADA Museu Palau Mercader. Horari: 11:00 h  – 12:30 h.
IMPORTANT. Places limitades. Cal inscripció prèvia, telf. : 93 474 51 35, de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h.
e-mail: patrimonireserves@aj-cornella.cat

 

Recordeu també que el Museu Palau Mercader ofereix de forma regular diferents exposicions a la planta baixa, d’accés lliure.

 

Les Jornades Europees de Patrimoni estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural, i aquest 2021 fa 30 anys que se celebren a Catalunya. Així doncs, els dies 8, 9 i 10 d’octubre s’omplen de propostes arreu del país per a viure i celebrar aquests 30 anys de descobertes del patrimoni cultural català amb noves activitats i experiències singulars: portes obertes, visites guiades, concerts, activitats i tallers familiars… Podeu consultar aquest gran ventall de propostes a l’agenda en línia


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEmotiu agraïment a les persones voluntàries de la ciutat amb la Festa del Voluntariat 2021
Artículo siguienteCornellà destina 240.000 euros a la millora dels passos de vianants
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí