Inicio Actualidad Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Comencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta

Esteu aquí

Les feines consistiran en la creació d’un espai verd de més de 20.000 metres quadrats i comportaran una gran feina de jardineria, que plantarà noves espècies d’arbres i plantes i retirarà d’altres que estan malaltes.

dijous, 23 setembre, 2021 – 13:45


La ciutat tindrà un gran Parc Central de gairebé 20.000 metres quadrats, situat entre carretera de la Bunyola i la de la Platja, així com entre el carrer de Narcís Baiges i el camí de Cal Silet. Suposarà una gran nova zona verda de l’Eixample Sud, amb diversitat d’espais per gaudir de l’aire lliure. Hi comptarà amb una zona de jocs infantils amb fusta d’alta qualitat, un gran passeig de vianants, una zona lúdica per a gossos delimitada amb tanques i mobiliari urbà repartit per tot l’espai: des dels bancs habituals que trobem a diferents indrets de la ciutat fins a cadires chaise-longue.


La construcció d’aquest parc també farà que s’hagin de realitzar diferents accions de jardineria: una revisió de l’actual flora de la zona, retirant aquells arbres o plantes malmesos, i la plantació de nous per fomentar-ne espais d’ombra i de benestar del parc.


Amb aquest parc, es continua amb l’estratègia de crear zones verdes dins el nucli de la ciutat amb un percentatge més elevat del que indica la normativa actual vigent. El Parc Central de la Barceloneta, segons les darreres previsions, estarà enllestit durant els primers mesos de 2023.


 


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí