Inicio Actualidad Projecció de ‘Chavalas’ a la plaça de Catalunya

Projecció de ‘Chavalas’ a la plaça de Catalunya

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i els productors de la pel·lícula ‘Chavalas’, Bin Fang, Miguel Torrent (Balanç Mitjana Entertainment) i Marta Figueras (Promarfi) organitzen una projecció gratuïta per als veïns i veïnes de Cornellà avui dijous, a la plaça de Catalunya. El passi comptarà amb l’assistència de l’equip de la pel·lícula i les cornellanenques Carol Rodríguez Colás (directora), Marina Rodríguez Colás (guionista) i Eva Murgui (productora associada).

L’aforament està limitat d’acord amb les restriccions sanitàries vigents, i totes les invitacions es van exhaurir la setmana passada, poques hores després  d’anunciar-se la projecció per xarxes socials. Recordeu que la pel·lícula, distribuïda per Filmax, es projecta actualment als cinemes.

MAS:  El Consell d’Infants de Cornellà fa balanç del curs escolar

La ciutat de Cornellà és l’escenari principal on es va rodar ‘Chavalas’, guanyadora de el Premi del Públic i el Premi Movistar+ a la Millor Pel·lícula al Festival de Màlaga, i també compta amb la participació de nombrosos ciutadans i entitats de la ciutat. La pel·lícula ha estat produïda amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals, RTVE i TV3-Televisió de Calalunya.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text
Artículo siguienteL’Hospital de Bellvitge vacunarà sense cita prèvia els pacients i acompanyants que ho desitgin
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí