Inicio Actualidad El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper...

El programa SORELL aconsegueix estalviar més de 20.000 kg anuals de paper en llibres de text

Esteu aquí

La iniciativa, a més, permet abaratir la tornada a l’escola un 85% a les famílies. A la nostra ciutat hi participen més del 80% dels centres educatius de primària, secundària i ensenyaments postobligatoris.

dijous, 16 setembre, 2021 – 08:30


El projecte SORELL (Sostenibilitat i Reutilització de llibres de text) continua assolint xifres molt destacades. Només en el curs passat, el 2020-2021, s’han aconseguit reduir més de 20.000 kg de paper de llibres de text, els mateixos que s’han reutilitzat d’un curs a un altre. Aquest fet és possible perquè s’ha aconseguit que famílies, AMPA i AFA i centres educatius, amb un treball conjunt a través de la Comissió SORELL, mantinguessin i recuperessin 28.000 llibres per ser reutilitzats. Això vol dir que més de 5.000 alumnes, des de tercer de primària, han participat en aquest projecte cuidant els llibres i sabent de la importància d’aquests.

MAS:  Unes cinquanta persones participen a la trobada d’agraïment a les voluntàries i voluntaris del projecte Antenes


En termes econòmics, reaprofitar els llibres de l’escola, especialment dels nivells més superiors, suposa una despesa de fins al 85% del material escolar que s’ha d’adquirir pel començament del nou curs, el que en termes globals de ciutat  suposa fins a 1.000.000 €  d’estalvi anual.  Actualment, hi participen un 83% dels centres educatius de la ciutat i s’espera que aquesta xifra continuï creixent.


El projecte, en marxa des de 2012,  s’emmarca dins les accions de la xarxa local de centres docents Al Prat, Escoles més Sostenibles, per la contribució a la sostenibilitat i sensibilització vers la cura del medi ambient.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament del Prat i la PTP presenten un estudi sobre connexions ferroviàries i insten a pensar alternatives a l’ampliació de l’aeroport
Artículo siguienteProjecció de ‘Chavalas’ a la plaça de Catalunya
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí