Inicio Actualidad Esplugues s’adhereix al ‘Mulla’t per l’esclerosi’, aquest diumenge 11 a la piscina...

Esplugues s’adhereix al ‘Mulla’t per l’esclerosi’, aquest diumenge 11 a la piscina del parc dels Torrents

9 de juliol del 2021

La piscina municipal del parc dels Torrents d’Esplugues torna a adherir-se aquest any a la iniciativa Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple amb la finalitat de donar suport a les persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

A més de conscienciar sobre la malaltia, es posarà material a la venda (tovalloles, samarretes, necessers…) i una part de la recaptació de la piscina anirà a la fundació. Aquesta nova edició, concretament, destinarà els fons recaptats als serveis d’atenció a les persones recentment diagnosticades i els seus familiars. Els donatius són essencials per finançar la investigació científica.

També es convida les persones que hi vagin a la piscina a fer-se un selfie davant la inscripció Mulla’t per l’esclerosi múltiple que hi haurà instal·lada i pugi la foto a Instagram amb l’etiqueta #Mullat2021.

EsclerosimultipleNOTI650px.png


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí