Inicio Actualidad Portes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al...

Portes obertes a les escoles i instituts de Cornellà de cara al curs 2022-2023

A partir del dilluns 21 de febrer les escoles i instituts de Cornellà duen a terme jornades de portes obertes per donar a conèixer les seves instal·lacions i el projecte educatiu per al proper curs 2022-2023. Aquest any és imprescindible contactar per telèfon o per correu electrònic amb cada escola que us interessi, o bé consultar la web del centre, per concertar cita prèvia, de cara a què els centres puguin organitzar adequadament la visita.

La preinscripció per al curs vinent per als estudis obligatoris s’obrirà entre el 7 i el 21 de març (educació infantil de segon cicle i primària) i del 9 al 21 de març (ESO). Tots els detalls i la documentació necessària els podeu trobar a la pàgina https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

MAS:  Vermuts de sèrie: la llista de recomanacions per aquest estiu on la música és protagonista

L’Ajuntament de Cornellà edita el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s’expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l’abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

Als cartells següents teniu recollides les dades de contacte dels centres educatius públics (escoles i instituts) i concertats de la ciutat. Feu clic a l’etapa que us interessa.


També podeu consultar adreces de contacte al directori municipal d’equipaments a través dels següents enllaços:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCitilab impulsa dos projectes vinculats a la digitalització del comerç local
Artículo siguienteTorna la disbauxa del Carnestoltes!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí