Inicio Actualidad Afectacions de trànsit pel tancament de la sortida 13 de la Ronda...

Afectacions de trànsit pel tancament de la sortida 13 de la Ronda de Dalt

En relació amb les obres de l’ARE Montesa d’Esplugues, des del dijous 11 d’abril i fins al 7 d’agost, es tancarà l’accés 13 de la Ronda de Dalt. Per aquest motiu, es demana fer servir la sortida 14 de Cornellà com a mesura alternativa. Aquest fet pot provocar afectacions en el trànsit rodat en la nostra zona.

Durant aquesta primera fase de les obres, s’executarà una nova rotonda ubicada en l’accés 13 de la ronda de Dalt a Esplugues de Llobregat, concretament entre el carrer de la Verge de Guadalupe cantonada amb el carrer de Vic. Aquest escenari genera la necessitat de tancar l’entrada 13 de la Ronda i s’han creat itineraris alternatius, amb afectacions principalment a Cornellà i a L’Hospitalet. El recorregut proposat és fer servir l’avinguda de Ramon Frontera i, a la rotonda, sortir per la via de l’Enllaç fins a Esplugues.

MAS:  El centre cívic Jardins de la Pau acull una celebració intergeneracional de Sant Jordi basada en millorar el benestar emocional comunitari

A partir del 7 d’agost, es reprendrà la mobilitat habitual i al setembre, es portarà a terme la segona i darrera fase de les obres. D’aquesta manera, es tornarà a tancar el ramal 13 de sortida de la Ronda, del 3 de setembre al 29 de novembre.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament decreta tres dies de dol i suspèn els actes lúdics i al carrer fins divendres
Artículo siguienteBarcelona alerta: desaparece Keboucha Adnane en Terrasa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí