Inicio Actualidad L’aplicació ‘Amb tu, un Prat Millor’ resol gairebé 2.000 incidències durant 2023

L’aplicació ‘Amb tu, un Prat Millor’ resol gairebé 2.000 incidències durant 2023

Esteu aquí

La majoria de les peticions han fet referència a qüestions relacionades amb la neteja viària i s’han resolt durant les hores posteriors a l’avís.

divendres, 5 abril, 2024 – 12:00


L’aplicació mòbil ‘Amb tu, un Prat Millor’, disponible per a Android i Iphone, ha atès i resolt 1.977 incidències només durant el passat any. Les demandes més freqüents de la ciutadania són relacionades amb el reforç de neteja, l’estat de voreres i calçades, arranjaments a mobiliari urbà i manteniment d’arbres i jardineria, entre altres.


Aquestes mateixes incidències arriben directament a l’equip tècnic de Manteniment i Serveis, qui s’encarrega de comprovar la informació i organitzar els equips corresponents per resoldre-les el més ràpidament. El grau d’eficàcia de l’aplicació és elevat, ja que s’estima que les peticions estan resoltes al cap de 24-48 hores des de l’avís.

MAS:  Gran participació i debat a la segona Taula LGTBIQ+ del Prat


De fet, enviar una incidència és molt fàcil, un cop s’ha descarregat l’aplicació, només cal seleccionar el tipus d’incidència, descriure-la i afegir una fotografia sempre que sigui possible. Amb la col·laboració i participació ciutadana fem una ciutat millor. Més neta, més cívica i més segura.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMemòria en Xarxa
Artículo siguienteNova edició del recull de poemes i relats breus de la gent gran per Sant Jordi
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí