Inicio Actualidad L’autobús L10 canvia de nom a L20

L’autobús L10 canvia de nom a L20

Esteu aquí

La línia millora la seva freqüència de pas a 15 minuts, mantindrà el recorregut fins a Sant Joan Despí i acabarà a l’hospital Moisès Broggi.

dimarts, 2 abril, 2024 – 12:00


A partir del 6 d’abril, la línia d’autobús metropolità L10 passa a dir-se L20. Aquest canvi de nomenclatura es realitza per evitar confusions amb l’L10 del metro. A més a més, s’augmenta la freqüència de pas, dels 20 minuts actuals en dies laborables (excepte agost), als 15 minuts d’espera. Els dissabtes i feiners d’agost, la freqüència de pas serà de 20 minuts (abans era de 30 minuts). Finalment, durant els festius de tot l’any hi haurà servei cada mitja hora.

MAS:  La majoria de la ciutadania valora la gestió municipal amb un nota de 7 o superior


El recorregut serà el mateix que fins ara, tot i que el final de parada serà a l’Hospital Moisès Broggi, a Sant Joan Despí. Les persones que vulguin amb Sant Feliu de Llobregat, podran fer-ho amb la línia L21 (antiga L11). Aquest darrer canvi s’ha realitzat perquè no es registraven prou passatgers en aquest darrer tram.


Poden consultar els horaris de pas i el recorregut en aquest enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anterior“A la novel·la parlo de l’amor de parella, de l’amor entre pares i fills, i de l’amor a la feina, en aquest cas ensenyar”
Artículo siguienteJóvenes al frente: Cámara de España y Fundación Universidad-Empresa abordan los desafíos futuros
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí