Inicio Actualidad La Carxofada del Prat, un dinar popular per degustar l’autèntica carxofa Prat...

La Carxofada del Prat, un dinar popular per degustar l’autèntica carxofa Prat a la brasa

dimecres, 27 març, 2024 – 11:30


El proper dissabte 7 d’abril, La Carxofada del Prat tornarà al Fondo d’en Peixo. Aquest dinar popular per a tota la família és una experiència gastronòmica i festiva que no us podeu perdre.


L’esdeveniment començarà a les 11 h del matí amb d’activitats diverses. Des de parades de productes frescos de proximitat fins a tallers infantils sobre horts, hi haurà entreteniment per a tothom.


A les 13.00 h, s’obrirà el servei del dinar, amb un menú que celebra la Carxofa Prat com a estrella indiscutible. Els adults podran degustar un menú que inclou 2 carxofes a la brasa, una botifarra, mongetes amb verdures i una poma, acompanyada de pa i beguda. Per als infants s’ofereix un menú infantil, que inclou una carxofa a la brasa, salsitxes, patates al caliu, una peça de fruita i pa amb aigua. Aquells que prefereixin una opció vegana també disposaran d’un menú amb el mateix preu.

MAS:  Ja està disponible la Guia d’Activitats d’Estiu al Prat


Les entrades s’han de comprar anticipadament a través de la plataforma online habilitada per a aquest propòsit. Les entrades estaran disponibles a partir del 25 de març, i es recomana una compra ràpida, ja que l’aforament és limitat.


Per a més informació sobre la compra d’entrades o qualsevol altra pregunta que tingueu, podeu contactar amb l’OAC 360º al 93 595 44 14.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes jornades de portes obertes a les escoles bressol se celebraran entre l’11 i el 30 d’abril
Artículo siguienteEncuentra el armario ideal para tu hogar: Guía práctica con Germobles
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí