Inicio Actualidad La Volta ciclista de Catalunya passa per Cornellà

La Volta ciclista de Catalunya passa per Cornellà

La 103a Volta Ciclista a Catalunya, que s’està disputant aquesta setmana, passarà per Cornellà en la darrera etapa de la competició, que es durà a terme el diumenge 24, al voltant de les 10:30 hores aproximadament, per la rotonda de la C-245.

A causa d’això, hi haurà talls i desviaments de trànsit per garantir la seguretat dels ciclistes i de la resta de la comitiva a la rotonda de la ctra. de Sant Boi – av. del Baix Llobregat, en el tram de la C-245 i de la ctra. de Sant Joan Despí.

Disculpeu les molèsties que el pas dels ciclistes puguin ocasionar. Des de la Guàrdia Urbana es treballa per la seguretat i la mobilitat dels participants i de la ciutadania. Es podrà trobar més informació detallada a través de les xarxes socials del Servei Català de Trànsit i de la Volta Ciclista a Catalunya.

MAS:  Joves.Prat impulsa un butlletí mensual dirigit a famílies, comunitat educativa i  professionals referents de joves

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTemu, investigada en Europa por presuntas malas prácticas comerciales
Artículo siguienteCornellà se suma a L’Hora del Planeta
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí