Inicio Actualidad Renovació de la terra dels parcs canins

Renovació de la terra dels parcs canins

Durant el mes de febrer, s’ha realitzat la posada a punt dels 15 parcs canins i dels quatre correcans de la ciutat, amb tasques com a reparacions del clos i dels elements fixos, condicionament de la sorra dels correcans i la substitució de la sorra en el cas dels parcs canins, que s’efectua una vegada a l’any.

Aquestes accions complementen al manteniment d’aquests espais dedicats als animals de companyia, com és el cas de la desinfecció del terreny, que es realitza mensualment, i la neteja regular tots els dies d’any, que realitzen els serveis municipals de manteniment i d’espai públic.

Els parcs canins estan distribuïts en tots els barris de la ciutat. Podeu consultar en el mapa adjunt quins són els més pròxims i fer ús d’ells de la forma adequada. Convé recordar que les deposicions del vostre gos s’han de recollir sempre de qualsevol part de la via pública, fins i tot als parcs canins, per a garantir unes condicions de salubritat a ell i a la resta d’animals.

MAS:  El Teatre L’Artesà, premi Joan Anton Benach a la Millor Sala de Catalunya

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa conservació de l’espai públic i la neteja
Artículo siguienteEBAU 2024 en Baix Llobregat: Nuevas preguntas tipo test, penalizaciones por faltas de ortografía y opción a seleccionar preguntas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí