Inicio Actualidad L’Ajuntament durà a terme una sessió informativa per a les entitats de...

L’Ajuntament durà a terme una sessió informativa per a les entitats de la ciutat sobre les properes convocatòries de subvencions 2023-2024

dimarts, 12 març, 2024 – 12:15


Les entitats que desenvolupen la seva activitat al Prat i que vulguin sol·licitar les subvencions municipals corresponents a la convocatòria 2023-2024 estan convidades a assistir a una sessió informativa el proper dimarts, 19 de març, a les 18 h, al centre cívic Palmira Domènech.


L’objectiu de la sessió serà explicar el funcionament general del procés d’atorgament de subvencions i resoldre els possibles dubtes existents per tal de facilitar la gestió de les diferents sol·licituds.


A més, les entitats que ho necessitin podran demanar suport i acompanyament en la preparació i tramitació de les sol·licituds.


Convocatòria 2023-2024


La convocatòria d’enguany d’aquests ajuts està destinada a entitats que participen activament en la vida de la ciutat en els següents àmbits: l’esport, la salut pública, la cultura, la joventut, la igualtat, la gent gran, les persones amb diversitat funcional i la participació veïnal.

MAS:  Nadal de regals, sortejos i animació al comerç local


La concessió dels ajuts tindrà en compte aspectes de les propostes com el fet que els projectes es facin conjuntament amb altres entitats, que tinguin impacte i interès per a la ciutat, que hi hagi dèficit d’activitats anàlogues o que sigui difícil executar-les sense la subvenció.


Per a més informació, es poden consultar les bases reguladores específiques d’aquestes subvencions.


El termini per a la presentació de sol·licituds començarà el proper dilluns, 25 de març, fins al divendres 12 d’abril.


Podreu trobar tota la informació sobre les diferents convocatòries al següent enllaç.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDescubre a los mejores médicos con MejoresDoctors: La web más fiable en España para localizar profesionales médicos de excelencia
Artículo siguienteLaliga apoya la decisión judicial que obliga a operadores a identificar usuarios ilegales
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí