Inicio Actualidad Nou servei de suport a l’ocupació dels joves

Nou servei de suport a l’ocupació dels joves

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa el programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ), que té l’objectiu d’assessorar laboralment les persones joves de 16 a 29 anys en la seva cerca de feina o de formació. El servei inclou accions individuals d’orientació i acompanyament laboral i formativa. És un projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Unió Europea.

El programa es desenvolupa de manera transversal entre les àrees d’Ocupació i de Joventut del Consistori, i es busca que aquest sigui un punt de referència des de l’Oficina Jove per donar acompanyament i suport als joves que estan en un procés de trobar feina o de millorar els seus estudis. A més, el SOJ té la peculiaritat de disposar de diferents itineraris d’orientació i d’acompanyament per a aquells joves que no treballen ni estudien i que necessiten una orientació més concreta i més curosa.  

MAS:  El Cafè L’Artesà rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

En termes generals, des del SOJ es facilita orientació i acompanyament en la recerca de nous estudis o formacions, definint amb els participants el seu objectiu educatiu. També s’ajuda en la recerca de feina activa enfocada als interessos de cada jove, a confeccionar un currículum, descobrir els punts forts de cada persona per defensar les seves candidatures laborals o preparar una entrevista de feina o un procés de selecció. Aquesta assessoria permet conèixer el mercat de treball i com accedir a les ofertes de feina pels diferents canals existents i promocionar la candidatura. A més, es facilita l’accés a altres recursos i serveis municipals per a joves, com ara accés a l’habitatge, salut o lleure.

MAS:  Noves línies L20 i L21, amb més freqüències i connexions
Per sol·licitar aquest servei, cal adreçar-se a l’Oficina Jove, situada en el carrer de Mossèn Andreu, 17
Al correu: ocupacio@aj-cornella.cat
Telèfon: 669 98 95 01 
Xarxes socials: @cornellajove (Instagram)
                         @JovesCornella (x)

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Cooperativa Agrícola del Prat estrena un segell de qualitat per identificar els calçots que produeix
Artículo siguienteLa nueva cara de la cultura: SO-LA-NA y su proyecto ‘Amigos de Solana’
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí