Inicio Actualidad Encara ets a temps de participar en l’enquesta de mobilitat

Encara ets a temps de participar en l’enquesta de mobilitat

L’Ajuntament de Cornellà inicia un procés participatiu per a l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2024-2030 (PMUS). L’objectiu principal d’aquest pla és orientar el desenvolupament de la mobilitat local cap a un model sostenible, accessible i eficient per al desenvolupament econòmic i social del municipi.

El PMUS és una eina de planificació municipal que busca respondre els reptes i les preocupacions de la mobilitat ciutadana. En aquesta primera fase participativa de l’estudi, es realitzarà una campanya d’enquestes ciutadanes en línia per recollir percepcions vinculades amb la mobilitat local. Les persones que estiguin interessades a participar, hauran de donar la seva opinió real sobre aspectes que ajudin a analitzar la mobilitat actual. El termini de participació estarà obert des del 21 de febrer i fins al 13 de març. S’hi pot accedir a través d’aquest codi QR.  

MAS:  Justicia en Lleida: Seis años de cárcel por agresión sexual

Enquesta participativa de mobilitat local. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés de 250 estudiants assisteixen a la 26a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional
Artículo siguienteLa alianza de Grupo Gallo con Fertiberia busca reducir la huella de carbono en la agricultura del trigo duro
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí