Inicio Actualidad Comença el Dansa Metropolitana

Comença el Dansa Metropolitana

Cornellà participa un any més en la Quinzena de Dansa Metropolitana. Del 3 al 17 de març, en diferents punts de la ciutat, es portaran a terme 6 espectacles de dansa. D’aquests, la meitat són gratuïts amb la voluntat de fer accessible la cultura a totes les butxaques.

Un any més, el festival omple dotze ciutats de l’àrea metropolitana (Barcelona, L’Hospitalet, Cornellà, El Prat, Esplugues, Viladecans, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Sant Cugat, Granollers, Sabadell i Terrassa) de moviment i torna a desplegar una de les programacions de dansa més àmplia i completa de l’Estat espanyol, amb una gran presència d’artistes locals i internacionals excel·lents que es podran descobrir als diversos municipis.

MAS:  excusas para no ir a una mesa electoral en Baix Llobregat

Les danses urbanes com a eix central de l’edició d’enguany

Aquest any, les danses urbanes són el fil conductor del festival i, gràcies al projecte Artèries, podran transmetre la seva energia a tot arreu. Com una artèria del cos, aquest projecte porta la dansa des del cor fins a les extremitats, connectant les persones professionals de la coreografia en danses urbanes de Catalunya amb les escoles locals i, a través d’elles, amb el gran públic. Amb aquest projecte Dansa Metropolitana celebra que el breakdance comenci a considerar-se esport olímpic, així com la vitalitat i la força de les danses urbanes, que representen el pont perfecte perquè la dansa traspassi del carrer als escenaris.

MAS:  Aquest dissabte, 28 de gener, el Modern acollirà l’acte de commemoració de l’any nou xinès al Prat

Sis espectacles a Cornellà

La nostra ciutat participa novament en aquest certamen i acollirà sis espectacles, que comencen el diumenge 3 de març i que finalitzaran el diumenge 17. Dues setmanes, quinze dies d’espectacles de ball al carrer o en alguns dels nostres escenaris. I, un altre dels aspectes destacats és que, dels 6 espectacles que es desenvoluparan a Cornellà, 3 són gratuïts i els altres, igual que la resta d’espectacles que formen part de la programació municipal, tindran descomptes per compra anticipada, per exemple.

La programació local


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament se suma a la declaració del Consell de Dones del Prat amb motiu del 8-M
Artículo siguienteNueve centros hospitalarios de Quirónsalud destacan en el ranking de los mejores de España, según ‘Newsweek’.
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí