Inicio Actualidad Cornellà commemora el Dia d’Andalusia

Cornellà commemora el Dia d’Andalusia

El 28 de febrer és el Dia d’Andalusia i a Cornellà, donat l’elevat nombre d’habitants que tenen els seus orígens familiars procedents de localitats andaluses, se celebra amb una gran jornada lúdica i festiva. Aquest any, la commemoració es farà el diumenge 25 de febrer amb les activitats tradicionals impulsades pel Centre Andalús Blas Infante del Baix Llobregat i per la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà.

La celebració començarà a les 11.30 h, des de la plaça de Blas Infante, situada en el carrer del Doctor Arús, amb la tradicional ofrena floral d’instituts i entitats i l’exhibició de quadres de ball del Centre Andalús Blas Infante, qui organitza aquesta cerimònia.

MAS:  Retrobament presencial de les AMPA i les AFA del Prat al primer Plenari del curs

A la tarda, la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses és la responsable d’organitzar el festival del Dia d’Andalusia, a l’escola Sant Ildefons, a partir de les 17 h. Aquest any, els assistents gaudiran de la veu de Palodulce i es divertiran amb l’actuació de Manolito el gafas. Com sempre, també hi haurà exhibició de quadres de ball de l’Associació Andalusa Hijos de Almáchar, del Centre Andalús Blas Infante i de l’Escola de Flamenc Paca García. L’entrada del festival és gratuïta.

Més enllà de la celebració del 25 de febrer, el Centre Andalús Blas Infante del Baix Llobregat ha organitzat la seva setmana cultural, del 16 al 25 de febrer. Durant aquests dies, la cultura andalusa ha estat la protagonista, amb l’obertura de les bases del certamen de poesia de Blas Infante, una sessió de contes familiars, un homenatge a Blas Infante i el tradicional sopar de gala.

MAS:  Jocs i activitats sostenibles al carrer durant els "Caps de setmana sense cotxes"

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEn el MWC, Napptilus Tech Labs presenta su colección de startups líderes, muchas de ellas impulsadas por IA
Artículo siguienteUn centenar d’alumnes de Programes de Formació i Inserció del Baix Llobregat participen en una gimcana organitzada per l’Institut Les Salines
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí