Inicio Actualidad Visita al riu i anellament d’aus

Visita al riu i anellament d’aus

L’Ajuntament de Cornellà organitza una visita guiada pel riu Llobregat aquest dissabte 24 de febrer. És la segona cita de la programació d’aquesta temporada que comptarà amb diferents activitats vinculades amb el riu, al seu pas per Cornellà. Cada sessió, a banda de recórrer aquest espai natural, també incorpora una proposta naturalista per fer més interessant la trobada i, en aquest cas, es desenvoluparà l’anellament científic d’ocells, que permet conèixer la diversitat d’aus que habiten a tocar de casa.

La visita guiada al riu Llobregat començarà, com sempre, a partir de les 10.30 h, al carrer de la Verge de Montserrat, concretament on comença la passera del riu. Des d’allà, el grup iniciarà el recorregut per la vora i allà es produirà l’anellament científic d’ocells.

MAS:  La gestió pública de l’aigua permet al Prat mantenir la pujada de la tarifa a gairebé la meitat que la dels municipis amb gestió privada

Aquesta és una activitat gratuïta que requereix inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

QUÈ ÉS L’ANELLAMENT CIENTÍFIC D’OCELLS 
 
L’anellament científic d’ocells és un mètode d’estudi basat en el marcatge individual de les aus. Qualsevol registre d’un ocell anellat, ja sigui a través de la seva recaptura i posterior alliberament, o bé per la seva recuperació final un cop mort, ens oferirà una gran quantitat d’informació sobre la seva biologia, especialment pel que fa als seus desplaçaments. 

La propera visita al riu serà el dissabte 9 de març, centrada en la descoberta de rastres. Aquest és el calendari de la temporada 2024 de visites al riu Llobregat des de Cornellà. 

MAS:  Els cursos de formació ocupacional capaciten 92 persones el 2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEstas son las calles cerradas por la tractorada en Madrid
Artículo siguienteParticipa en l’enquesta sobre mobilitat local
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí