Inicio Actualidad Cap de setmana de disfresses amb la gran Rua del Carnaval 2024

Cap de setmana de disfresses amb la gran Rua del Carnaval 2024

El Rei Carnestoltes ha arribat a Cornellà i l’ha omplert de disfresses i disbauxa! 

Tant si formeu part de les comparses com si no, us hi esperem a tothom el dissabte 10 de febrer a la gran Rua de Carnaval i el concurs de comparses. A les 17 h és la convocatòria de comparses participants al carrer Bonestar, al costat de la plaça de Catalunya. L’arribada a la capçalera de la rua de Sa Majestat el Rei Carnestoltes amb la seva carrossa està prevista per les 17.45 h, quan s’iniciarà la desfilada pels carrers de la ciutat, per acabar de nou sobre les 20.30 hores a la plaça de Catalunya per lliurar els premis del concurs.

Segueix tota la informació a les xarxes:

L’arribada de les comparses a la plaça de Catalunya estarà amenitzada per una sessió de DJ Send0. Com sempre, els premis es dividiran en cinc categories:

  • Millor coreografia
  • Millor animació musical
  • Disfressa millor confeccionada
  • Disfressa més original
  • Disfressa de la temàtica més actual
MAS:  Cornellà reforça els dispositius de protecció de la seguretat ciutadana

Altres activitats del Carnaval

Com és habitual, el Carnaval a Cornellà ve acompanyat de diverses activitats de caire familiar. Diumenge al matí és el torn del Carnaval Infantil, acompanyat per la Xaranga Sarau de la Societat Coral La Unió. Aquesta celebració està pensada perquè els més petits puguin tornar a lluir les seves disfresses, en un recorregut més curt que dissabte i amb el grup d’animació La Dona del Sac per tancar la festa. Comença a les 12.00 h del diumenge 11 de febrer al carrer de Rubió i Ors (a l’altura del carrer de Pius XII), i l’espectacle final serà a la plaça de l’Església (al voltant de les 13.30 h).

MAS:  Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia

I dimecres, 14 de febrer (17.20 hores), finalitzaran les activitats de Carnaval amb el judici final al Rei Carnestoltes per tots els excessos comesos durant la setmana, l’enterrament de la sardina i l’arribada de la Vella Quaresma. Serà a la plaça de Sant Ildefons, amb el grup d’animació Ai Carai!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTelepizza marca un hito con su expansión y ventas récord en 2023
Artículo siguienteLa apuesta de Forbes y Sagardoy por la educación ejecutiva de élite
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí