Inicio Actualidad El Prat, present al Congrés Nacional d’Educació Ambiental

El Prat, present al Congrés Nacional d’Educació Ambiental

Esteu aquí

Aquest espai és un punt de trobada dels i les professionals de l’àmbit i que té com a objectiu posar en comú la feina feta per entitats i ajuntaments en matèria mediambiental.

dijous, 1 febrer, 2024 – 14:15


L’equip tècnic del departament de medi ambient de l’Ajuntament del Prat ha participat en el III Congrés Nacional d’Educació Ambiental (CNEA), celebrat el 25, 26 i 27 de gener. Sota el lema ‘Construint comunitats cap a la justícia ecosocial’, aquesta tercera edició ha servit per presentar tota la feina que s’ha dut a terme durant els darrers mesos, des de 2021, per les entitats i institucions adherides i que realitzen de forma activa programes, activitats i accions per posar en valor la cura del medi ambient. Aquesta tercera edició ha assolit una xifra rècord de participants, més de 500, i comunicacions, més de 70.

MAS:  I després de l’ESO, què?


En concret, el Prat ha presentat l’activitat “Coneguem el Delta” que es fa des de fa molt cursos escolars i actualment es vincula a donar a conèixer la biodiversitat del Delta i la plataforma de ciència ciutadana MINKA.


El III Congrés d’Educació Ambiental ha estat organitzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Societat Catalana d’Educació Ambiental, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Vic, la Universitat Ramon Llull-Blanquerna, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya.


Trobareu tota la informació sobre aquestes jornades concretes i sobre la feina que se’n fa en el marc d’aquest equip de treball al Congrés Nacional d’Educació Ambiental.

MAS:  Innovaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Àrea Metropolitana entra en fase d’emergència per sequera
Artículo siguienteTransformación financiera en la Premier League con un giro hacia LaLiga y Bundesliga
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí