Inicio Actualidad Nova convocatòria dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, dotats amb 24.000...

Nova convocatòria dels Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana, dotats amb 24.000 euros

Fins al 29 de febrer es poden presentar les candidatures als Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana 2024, una iniciativa que per tercer any consecutiu promouen l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Empreses Procornellà, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’objectiu és reconèixer i donar visibilitat a les empreses més innovadores creades en entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2023 a l’àrea metropolitana de Barcelona, en especial l’emprenedoria liderada per dones i l’emprenedoria amb activitats relacionades amb la indústria 4.0, la sostenibilitat ambiental i la descarbonització i del sector del comerç i del turisme.

La principal novetat d’enguany és que s’afegeix una nova categoria, el premi a la millor iniciativa empresarial de sostenibilitat i descarbonització. Categoria que s’uneix a les tres ja existents en convocatòries anteriors: premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones, a la millor iniciativa empresarial de la indústria 4.0 i a la millor en l’àmbit de comerç i turisme.

El guanyador de cada categoria rebrà un total de 6.000€ en metàl·lic.

Es valorarà la capacitat d’innovar, la idoneïtat de l’equip, el potencial de negoci i l’impacte en els objectius generals plantejats en l’Agenda 2030.

Premis Innovació Empresarial Metropolitana

MAS:  L’Ajuntament amplia l’horari del Servei d’Informació i Atenció a Dones i també per a persones LGBTIQ+

Hi poden participar les empreses creades en els últims cinc anys i amb domicili fiscal o social a qualsevol municipi de l’àrea metropolitana. Cal que sigui una empresa innovadora i/o tecnològica i que estigui en fase de comercialització del producte o servei. Per presentar candidatura cal fer-ho entrant a la pàgina http://premisinnovacio.amb.cat/ entre el 15 de gener i el 29 de febrer i cursar presentació només a una de les categories establertes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMisterio en Torroella de Montgrí: investigación en curso por la mujer hallada muerta en un coche
Artículo siguienteRobo en la casa de Jules Koundé del FC Barcelona durante el partido del sábado
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí