Inicio Actualidad El centre cívic Palmira Domènech acollirà la primera Taula LGBTIQ+ de l’any...

El centre cívic Palmira Domènech acollirà la primera Taula LGBTIQ+ de l’any 2024

dijous, 25 gener, 2024 – 10:15


El proper dimarts, 30 de gener, a les 18 h, es celebrarà al centre cívic Palmira Domènech la primera Taula LGBTIQ+ d’enguany.


Aquesta primera reunió servirà per començar a treballar les diferents campanyes que es duran a terme durant l’any 2024, com per exemple el dia contra la LGTBIFòbia o el dia per l’Alliberament LGTBI.


A més, també es recolliran altres propostes d’accions o activitats per continuar la defensa dels drets del col·lectiu des de la nostra ciutat.


Què és la Taula LGTBIQ+?


La Taula LGTBIQ+ és un espai de participació ciutadana, que es va constituir l’11 de maig de 2021 amb l’objectiu d’impulsar polítiques LGTBI locals. Està integrada per entitats, serveis i ciutadania del municipi. És un espai obert a persones que vulguin participar, vinculades al col·lectiu o amb interès sobre aquesta realitat del gènere com a construcció social.

MAS:  La Taula LGTBIQ+ comença a preparar les commemoracions del Dia contra la LGTBIfòbia i el Dia de l’Alliberament LGTBI


Des de la Taula es vol treballar el reconeixement dels drets i accions destinades a erradicar l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia.


És una taula de treball per impulsar accions, aportar idees i dur a terme col·laboracions en polítiques LGTBI locals.


Voleu formar-ne part?


Si voleu participar a la Taula LGTBIQ+ contacteu amb el Programa Municipal de Feminisme i LGTBI a les Cases d’en Puig, a través del correu LGBTI@elprat.cat o trucant per telèfon al 93 379 00 50, ext. 5600.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAstraZeneca Global Hub: Rick R. Suárez asume la presidencia en Barcelona
Artículo siguienteConmoción en Girona: muere un conductor en un choque entre furgoneta y camión en la N-II
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí