Inicio Actualidad Eleccions Europees 2024, sol·licita el teu vot

Eleccions Europees 2024, sol·licita el teu vot

El proper 9 de juny de 2024 es portaran a terme les Eleccions al Parlament Europeu. En aquestes eleccions, poden votar les persones residents a Espanya, però amb nacionalitat d’altres països de la Unió Europea que hagin manifestat prèviament la seva intenció de votar a Espanya. Per tant, si estàs residint a Espanya, ets major de 18 anys, i vols votar a les pròximes eleccions al Parlament Europeu, pots sol·licitar el teu vot.

Com es pot sol·licitar?

Per a la inclusió al cens electoral vigent de les eleccions es requereix la inscripció prèvia al Padró municipal i haver manifestat la vostra voluntat d’exercir el dret de sufragi actiu a les eleccions al Parlament Europeu a Espanya. Podeu comprovar en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cornellà si esteu bé inscrits al cens municipal de Cornellà.

MAS:  Els instituts d’FP de la ciutat ofereixen formació de les famílies professionals on caldran més treballadors qualificats des d’ara fins al 2030

La data límit de presentació de sol·licituds és el 30 de gener de 2024. Les manifestacions presentades amb posterioritat a aquesta data no s’incorporaran al cens vigent per a les eleccions del 9 de juny de 2024.

Si teniu dubtes, podeu contactar al telèfon gratuït de l’INE. Instituto Nacional de Estadística: 900 343 232

Podeu llegir la nota informativa fent clic en aquest enllaç


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament estrena un canal de Whatsapp per apropar la comunicació municipal a tots els públics
Artículo siguienteAlumnat de L’Escola d’Arts en Viu conduirà les Jams de La Capsa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí