Inicio Actualidad La discoteca inclusiva del Prat reobre amb èxit les seves portes

La discoteca inclusiva del Prat reobre amb èxit les seves portes

dilluns, 22 gener, 2024 – 14:00


El Prat va reobrir, el passat dissabte, 20 de gener, la discoteca inclusiva per a joves al Casal Cívic i Comunitari – Delta.


La demanda de reactivar aquesta activitat, que va quedar aturada amb les mesures de protecció davant la Covid-19, prové del col·lectiu de persones amb diversitat funcional i va comptar amb la col·laboració dels nois i noies que formen part del projecte municipal Antenes Joves.


La discoteca inclusiva, a la que van assistir unes 100 persones, pretén fomentar els espais de lleure inclusius i alhora fer més accessibles les activitats d’oci a la ciutat.


Adaptació en tots els sentits

MAS:  L’Ajuntament de Cornellà aprova un pressupost de 113 milions d’euros per protegir i enfortir la ciutat


La discoteca, especialment adaptada per a persones amb algun tipus de diversitat funcional tant física com cognitiva, era oberta a qualsevol jove.


L’espai va estar adaptat en la vessant arquitectònica, amb la incorporació de rampes i banys accessibles. També es van tenir en compte altres aspectes que van facilitar a tothom gaudir de l’experiència des de la diversitat, com l’ús del suport en vídeo per a la discjòquei.


En aquesta sessió, l’accés a la discoteca va ser gratuït. En les properes edicions l’entrada tindrà un preu de 3 euros, un import que es destinarà a la compra dels materials necessaris per a l’esdeveniment, donat que l’activitat no té ànim de lucre.

MAS:  S’inicien les formacions del programa TTT, amb el curs Avança amb la logística 4.0


L’experiència es repetirà fins al juliol cada tercer dissabte de mes, entre les 17 i les 19 h, al Casal Cívic i Comunitari – Delta.


Antenes Joves


A la discoteca inclusiva van participar els i les joves que formen part d’Antenes Joves.


Un programa municipal que té com a objectiu formar el jovent pratenc per tal de reconèixer el malestar emocional i la solitud no desitjada entre els seus companyes i companyes, així com perquè esdevinguin un agent positiu d’acompanyament dins del seu entorn.


En aquesta sessió de benvinguda, els i les joves voluntaris van donar suport en el servei de barra i en el punt de diversió.

MAS:  Les bandes de L'Escola d'Arts en viu ofereixen el seu concert de primavera

- Te recomendamos -
Artículo anteriorRevolución Limo, empresa española de muebles de plástico reciclado, propone soluciones a las autoridades gallegas para gestionar los pélets
Artículo siguienteLiderazgo de PortAventura World respaldado por la presencia de cuatro parques europeos en el TOP 20 global
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí