Inicio Actualidad Els centres culturals ofereixen una nova edició de cursos i tallers per...

Els centres culturals ofereixen una nova edició de cursos i tallers per als mesos d’hivern i primavera

Esteu aquí

Les inscripcions es podran fer a partir del 10 de gener, a les 16.30 h

dimarts, 9 gener, 2024 – 13:30


Ja es pot consultar la nova oferta de cursos i tallers que es desenvoluparà de gener a juny als centres culturals de la ciutat. Trobareu propostes de diferents formats i durada, des d’una sessió fins a un trimestre i adreçades a diferents franges d’edat.


Les inscripcions començaran el pròxim dimecres 10 de gener, a les 16.30 h i es poden fer de manera telemàtica i presencialment als diferents centres culturals en horari de l’equipament (Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi – Ribera BaixaL’Escola d’Arts en ViuCèntric Espai CulturalLa CapsaEscola d’arts del Prat)

MAS:  Culmina el procés creatiu de Poncelam i T-Cun en un Directe a l’Estudi


Un ampli ventall de propostes que a partir de la pràctica cultural i artística permeten establir relacions i millorar la qualitat de vida de les persones. Un primer tastet per iniciar-se en l’aprenentatge de diferents disciplines: fer les primeres creacions artístiques, aprofundir en el coneixement de la història, la cultura i la ciència, reflexionar i analitzar el món contemporani,  comprendre els avenços de la tecnologia digital o ampliar l’univers gastronòmic amb noves receptes i sabors.


I tot això, en companyia de persones amb qui compartim interessos, coneixements i experiències.


Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, per conèixer persones amb interessos comuns, als centres culturals, al costat de casa. Al Prat, la cultura al teu abast.

MAS:  El Consell dels Infants es retroba amb l'alcalde


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPelea a navajazos en Lleida acaba con un herido y un detenido
Artículo siguienteEns deixa el director Ventura Pons
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí