Inicio Actualidad La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora

La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora

El dijous, 30 de novembre, se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Un any més, des de l’Ajuntament de Cornellà és realitza una tasca de sensibilització amb motiu d’aquesta jornada, per refermar el compromís en la definició d’un model de ciutat educadora fonamentat en principis d’abast general com són la igualtat d’oportunitats, la multiculturalitat, la justícia social, la participació, la convivència, el diàleg intergeneracional, etc. 

Cornellà de Llobregat es va integrar a l’Associació Internacional de les Ciutats Educadores l’any 1999. Des d’aquest marc, la nostra ciutat treballa amb fermesa per consolidar l’educació, en totes les seves dimensions, com la millor eina de transformació i canvi social. Durant la jornada del 30 de novembre, us proposem reflexionar al voltant de la responsabilitat educativa i educadora que comparteix tota la ciutadania, incidint especialment en la importància de construir plegats el nostre propi ecosistema educatiu, fonamentat en l’educació al llarg de la vida, el progrés social i el creixement humà i sostenible.

MAS:  Horari especial de Tots Sants al cementeri de la ciutat

 

El lema de 2023 és: “La cultura, font de creació i aprenentatges a la Ciutat Educadora”.

Declaració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora | La carta de les Ciutats Educadores

#EducatingCityDay


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDetención en Barberà del Vallès por abuso infantil y producción de material pedófilo
Artículo siguienteLa 21ª Mostra d’Entitats arriba amb força
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí